Ο Πατρινός Γιώργος Πλέας επέστρεψε στην κορυφή στην Σερβία

    Ημερομηνία:

    Ο Γιώργος Πλέας έδειξε για ακόμα μία φορά την αξία του και ότι αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες της ευρωπαϊκής πυγμαχίας.

    Ο νεαρός αθλητής της ΠΓΕ πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 57 κιλών στο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας “NEVIDLIVI HEROJI” που έγινε στο Novi Sad της Σερβίας.

    Μαζί με τον Γιώργο Πλέα ταξίδεψαν στην Σερβία συνολικά οχτώ Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν στους τελικούς της κατηγορίας τους, με τους έξι από αυτούς να κερδίζουν.

    Πάντως, ο Πατρινός πυγμάχος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την σκληρή δουλειά, έχοντας πάντα στο πλευρό του τον προπονητή του Νίκο Πλέα και ετοιμάζεται για να αγωνιστεί στις διοργανώσεις που έχει μπροστά του, βάζοντας πάντοτε υψηλούς στόχους, είτε παίζει με τα χρώματα της Παναχαϊκής, είτε με το εθνόσημο.

    Πυγμαχία: Ο Πατρινός Γιώργος Πλέας επέστρεψε στην κορυφή στην Σερβία

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...