Ο Πατρινός Γιώργος Πλέας επέστρεψε στην κορυφή στην Σερβία

    Ημερομηνία:

    Ο Γιώργος Πλέας έδειξε για ακόμα μία φορά την αξία του και ότι αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες της ευρωπαϊκής πυγμαχίας.

    Ο νεαρός αθλητής της ΠΓΕ πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 57 κιλών στο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας “NEVIDLIVI HEROJI” που έγινε στο Novi Sad της Σερβίας.

    Μαζί με τον Γιώργο Πλέα ταξίδεψαν στην Σερβία συνολικά οχτώ Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν στους τελικούς της κατηγορίας τους, με τους έξι από αυτούς να κερδίζουν.

    Πάντως, ο Πατρινός πυγμάχος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την σκληρή δουλειά, έχοντας πάντα στο πλευρό του τον προπονητή του Νίκο Πλέα και ετοιμάζεται για να αγωνιστεί στις διοργανώσεις που έχει μπροστά του, βάζοντας πάντοτε υψηλούς στόχους, είτε παίζει με τα χρώματα της Παναχαϊκής, είτε με το εθνόσημο.

    Πυγμαχία: Ο Πατρινός Γιώργος Πλέας επέστρεψε στην κορυφή στην Σερβία

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “Εφυγε νωρίς” αγαπητός αστυνομικός! Δεν τα κατάφερε στη μάχη με τον καρκίνο – ΦΩΤΟ

    Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινότητα της Δίβρης...

    Σοβαρό τροχαίο με γουρούνα! Στο Νοσοκομείο Ρίου 22χρονη

    Σοβαρός τραυματισμός 22χρονης Ιταλίδας τουρίστριας σημειώθηκε το μεσημέρι της...

    ΠΑΤΡΑ: Ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Αποκεντρωμένη

    Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου,...

    ΠΑΤΡΑ: Η «Πρόταση» αποχαιρετά τον Βαγγέλη Καφετζόπουλο

    Ένας από τους πρώτους ερευνητές της πρόληψης των εξαρτήσεων,...