Ο Πατρινός καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Καλπουζάνης στο Μηχανουργείον για 4 παραστάσεις

    Ημερομηνία:

    Ο γνωστός Πατρινός καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Καλπουζάνης που ανήκει στη νεότερη γενιά που συνεχίζει τη μεγάλη παράδοση του θεάτρου σκιών, πρόκειται να δώσει 4 παραστάσεις στον Πολυχώρο Πολιτισμού Μηχανουργείον στην οδό Ευμήλου 2 πίσω από το ναό του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα που διαθέτει μια θεατρική αίθουσα 160 και πλέον ατόμων.

    Ο γενικός τίτλος των νέων αυτών παραστάσεων του Χρήστου Καλπουζάνη είναι παρμένος από τραγούδι του μεγάλου Διονύση Σαββόπουλου, «είναι που ονειρεύομαι…σαν τον Καραγκιόζη».

    Για την Κυριακή 27-10 στις 5 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η παράσταση «Ο Καραγκιόζης Γερμανοκατακτητής» ενώ την Κυριακή 3-11 πάλι στις 5 το απόγευμα η παράσταση με τίτλο «Ο Καραγκιόζης οδοντίατρος».

    Για την Κυριακή 10-11 στις 17.00 ο Χρήστος Καλπουζάνης θα παρουσιάσει στο Μηχανουργείον την παράσταση θεάτρου σκιών με τίτλο «Θησέας και Μινώταυρος».

    Είσοδος: 6 ευρώ.

    Ο Πατρινός καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Καλπουζάνης στο Μηχανουργείον για 4 παραστάσεις
    Ο Πατρινός καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Καλπουζάνης στο Μηχανουργείον για 4 παραστάσεις

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: “Τσίμπησαν” 20χρονους διακινητές ναρκωτικών – Θα “έσπρωχναν” στο Καρναβάλι μέχρι και Εcstasy – “Trump”…

    Ένα ακόμη σημαντικό “χτύπημα” της Αστυνομίας, κατά της διακίνησης...

    O Akylas έγινε… LEGO

    LEGO έγινε ο Akylas, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την...