Ο Πατρινός παραγωγός κρασιού… που “πιάστηκε” με αρχαία! Πώς τον “έκαψε” η γυναίκα του

    Ημερομηνία:

    Οινοποιός και αρχαιοκάπηλος! Μαζί και τα δύο. Ο πολύς κόσμος στην  Πάτρα τον γνωρίζει ως οινοποιό, αλλά, όπως αποδείχθηκε, στον… ελεύθερο χρόνο του μάζευε και αρχαία!

    DEH myHomeGasControl
    proliptikes

    Πρόκειται για γνωστό επαγγελματία της  Πάτρας, που είχε συνεργασία με ταβέρνες, καταστήματα εστίασης και μίνι μάρκετ της  Πάτρας, όπου διαθέτει κρασί δικής του παραγωγής.

    Στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει πάλι τις διωκτικές αρχές. Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν δικαιολογήθηκε ότι βρήκε τα αρχαία όλως τυχαίως στα… σκουπίδια, χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν αντικείμενα αξίας.

    Κατασχέθηκαν ένας μικρός αμφορέας της Ρωμαϊκής Περιόδου, τέσσερα θραύσματα αγγείων της Μυκηναϊκής Περιόδου, δυο μπρούτζινα νομίσματα οξειδωμένα, ένα δαχτυλίδι Βυζαντινών Χρόνων, ένας μεταλλικός σουγιάς, ελβετικό πολυεργαλείο, και μια μεταλλική σφαίρα. Σε κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν 1.050 ευρώ, ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι και δυο κινητά τηλέφωνα, ενώ σε σωματικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 495 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
    Σε βάρος του σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

    ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει Κυριακή

     Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    ΠΑΤΡΑ – ΘΡΗΝΟΣ: Δεν τα κατάφερε η Παναγιώτα Γρηγοροπούλου – ΦΩΤΟ

    Η Παναγιώτα Γρηγοροπούλου άφησε πίσω της βαθύ αποτύπωμα αγάπης και...

    Ο Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΠΑ! Ο Αντώνης Κουνάβης παραβρέθηκε στην 41η «Ημέρα Καριέρας»

    Ο Α’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης, παραβρέθηκε...

    Ο ασύμμετρος πόλεμος στον Ανδρουλάκη είναι πόλεμος απέναντι στην κοινωνία που θέλει αλλαγή

    Του Γιώργου Καρβουνιάρη*   Η ελληνική κοινωνία αναζητά επιτακτικά μια εναλλακτική...