Ο Παύλος Μαρινάκης και η Κατερίνα Μαχαιριώτη βαφτίζουν τον γιο τους

Ημερομηνία:

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και η σύζυγός του Κατερίνα Μαχαιριώτη καθώς το Σάββατο 20/9 βαφτίζουν τον γιο τους.

Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου και ο μικρός θα πάρει το όνομα Δημήτρης

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από τέσσερα χρόνια στην ίδια εκκλησία σε στενό κύκλο λόγω covid, με καλεσμένους ελάχιστους συγγενείς και λίγους φίλους, ενώ την είδηση του γάμου την είχε κάνει γνωστή ο ίδιος ο Παύλος Μαρινάκης μέσω ανάρτησής του στα social media.

«Ποιος να περίμενε ότι εκείνο το απόγευμα στην Κομοτηνή θα γνώριζα τον έρωτα της ζωής μου! Το “για πάντα μαζί” είναι ό,τι πιο αληθινό έχω ευχηθεί και το “ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου” το πιο αληθινό που έχω πει.

Χθες ξεκίνησε το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο για εμάς. Η αλήθεια είναι ότι αυτή την ημέρα δεν την είχαμε ονειρευτεί χωρίς να μπορούμε να έχουμε μαζί μας πολλούς καλούς φίλους. Αυτή την περίοδο, όμως, άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά.

Τα γλέντια, άλλωστε, είναι μπροστά μας, αρκεί να είμαστε υγιείς και να έχουμε μαζί μας τους αγαπημένους μας. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τις ευχές σας» είχε γράψει ο Παύλος Μαρινάκης σε ανάρτησή του στο Instagram.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

ΔΕΔΔΗΕ – έξυπνοι μετρητές: Δέκα νέες τοποθετήσεις ανά λεπτό – Ήδη 2 στις 3 μετρήσεις γίνονται από απόσταση

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η αντικατάσταση των συμβατικών μετρητών...

Δυτική Ελλάδα: 51χρονος κατέρρευσε και πέθανε στο πεζοδρόμιο

Τραγωδία το πρωί, της Παρασκευής, στην Παραβόλα Αγρινίου, όταν...

Οι διάλογοι για τον Προμηθέα και τη σχολική ομάδα της Πάτρας

Αποκαλυπτικές για το «πάρτι» που, σύμφωνα με τις Αρχές,...

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Έρχονται και άλλοι σεισμοί άνω των 7 Ρίχτερ έως το τέλος του 2026

Την εκτίμηση ότι αναμένονται και άλλοι ισχυροί σεισμοί μεγέθους...