Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να ξεπαγώσεις κρέας και κιμά

    Ημερομηνία:

    Πόσες φορές δεν έχεις γυρίσει βράδυ σπίτι και ενώ θέλεις να μαγειρέψεις το αγαπημένο σου ψητό ή μπιφτέκια, συνειδητοποιείς ότι ξέχασες να ξεπαγώσεις το κρέας; Δεν υπάρχει λόγος να σε πιάνει πανικός και να καταφεύγεις στη λύση του delivery, αφού υπάρχει τρόπος να ξεπαγώσεις το κρέας σε 15 λεπτάκια.

    katepsigmeno kreas

    Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πλαστικές σακούλες τροφίμων με αεροστεγές κλείσιμο και ένα κατσαρολάκι με νερό. Τοποθετείς το κατεψυγμένο κρέας στα πλαστικά σακουλάκια και το σφραγίζεις. Βάζεις το νερό να ζεσταθεί και όταν φτάσει στους 60οC βάζεις μέσα και τα σακουλάκια με το κρέας, σβήνεις το μάτι και σκεπάζεις με το καπάκι της κατσαρόλας. Σε 15 λεπτά περίπου το κρέας έχει ξεπαγώσει!

     

    katepsigmenos kimas

    Για τον κιμά πάλι, ιδανικά πριν τον καταψύξεις τον χωρίζεις σε μικρότερες μερίδες, τα πιέζεις να λεπτύνουν σαν πλάκες και τα τυλίγεις με διάφανη μεμβράνη. Ο κιμάς σε πλάκες ξεπαγώνει απίστευτα γρήγορα συγκριτικά με την κλασική μεγάλη μάζα που είναι όταν το αγοράζεις από το κρεοπωλείο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγριογούρουνα έκαναν επιδρομή σε χωράφια της Ηλείας – Έφαγαν δύο τονους καρπούζι

    Την έντονη ανησυχία και απόγνωση των αγροτών προκαλούν οι...

    Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα

    Ο Κώστας Τσιμίκας αποχαιρέτησε με συγκλονιστικά λόγια τον Ντιόγκο...

    Τάκης Ζαχαράτος: Μίλησε για τον πρώτο του έρωτα

    «Έχω ερωτευτεί τρελά. Η πρώτη μου μεγάλη καψούρα κρατάει...

    Πάτρα: Πρέπει να… τρέξει για να κερδίσει το στοίχημα του yachting

    Η Δυτική Ελλάδα αποδεικνύεται η ανερχόμενη δύναμη στο yachting,...