Ο πιο «τρελός» οπαδός του Μέσι: Ξύρισε το κεφάλι του σχηματίζοντας το πρόσωπο του Αργεντινού άσου

    Ημερομηνία:

    O φανατικός οπαδός έδειξε την εκτίμηση του στο πρόσωπο του Μέσι, σχηματίζοντας το πρόσωπό του Αργεντινού άσου στο κεφάλι του.

    Ένας αφοσιωμένος οπαδός της Αργεντινής έδειξε με ένα δικό του μοναδικό τρόπο το σεβασμό του στον εθνικό ήρωα της χώρας. Ο απίστευτος αυτός τύπος πήγε στον κουρέα του και του ζήτησε να σχηματίσει πάνω στο κεφάλι του, το πρόσωπο του Λιονελ Μέσι.

    Το φανταστικό αυτό κούρεμα έγινε σε ένα κουρείο στον Άγιο Δομίνικο. Την στιγμή που εκατομμύρια θαυμαστές του Μέσι έδειξαν την αγάπη τους και το σεβασμό τους στο πρόσωπο του Μέσι, αγοράζοντας κάποια φανέλα, ο συγκεκριμένος το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

    Το βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται το κούρεμα έχει κατακλύσει τον κόσμο του διαδικτύου, με πλήθος κόσμου να «βγάζει το καπέλο» στον θαυμαστή για τον τρόπο που έδειξε την αγάπη του. Η λεπτομέρεια είναι σοκαριστική.

    Ο Antonio, ο οποίος είναι και ο δημιουργός αυτού του κουρέματος έγραψε στην λεζάντα που πλαισιώνει την δημοσιευση στο Instagram: «Είμαι τυχερός που ζω στην εποχή του Μέσι. Η ιστορία ξαναγράφεται. Το ποδόσφαιρο ενώνει. Η λατινική Αμερική κέρδισε».

    Το κούρεμα έγινε πριν την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά ο κουρέας το δημοσίευσε για ακόμη μια φορά για να δείξει την επίδραση που έχει ένας τέτοιος αθλητής στο φίλαθλο κοινό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...