Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ «κατηγορεί» τον Μπρους Σπρίνγκστιν για τις μαραθώνιες συναυλίες

    Ημερομηνία:

    Ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ παραπονέθηκε για τη μόδα των συναυλιών διάρκειας τριών ωρών, τάση που έγινε δημοφιλής από μπάντες όπως οι Phish και οι Grateful Dead, αλλά υιοθετήθηκε πιο πρόσφατα από αστέρες της ποπ, όπως η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) και η Μπιγιονσέ (Beyoncé).

    Κατά τη διάρκεια συζήτησης επί σκηνής με τον τηλεπαρουσιαστή και κωμικό Κόναν Ο’ Μπράιεν στο Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα είπε αστειευόμενος: «Κατηγορώ τον Μπρους Σπρίνγκστιν».

    «Του είπα. “Εσύ φταις!”» πρόσθεσε το πρώην μέλος των θρυλικών Beatles.

    Φλίγκος

    «Το κατέστρεψε σε όλους!» πρόσθεσε ο κωμικός, ο οποίος ηχογράφησε τη συνομιλία για το podcast του «Conan O’Brien Needs a Friend».

    «Το έκανε!» είπε ο ΜακΚάρτνεϊ. «Εμφανιζόμασταν για μισή ώρα. Έτσι γινόταν με τους Beatles – και πληρωνόμασταν για αυτό. Προσπάθησα να καταλάβω: “Γιατί ήταν τόσο σύντομο;” Λοιπόν, επειδή συμμετείχαν πολλοί καλλιτέχνες» διευκρίνισε.

    GLEARNET

    Ο Μπρους Σπρίνγκστιν στα 73 του, δίνει συναυλίες που μπορεί να διαρκέσουν σχεδόν τέσσερις ώρες, διάρκεια που θα ήταν εντελώς αδιανόητη την εποχή που οι Beatles ήταν οι σταρ της ροκ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...