Το κλίμα εξακολουθεί να είναι τεταμένο μεταξύ του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry, ενώ η τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν προ ολίγων ημερών δεν φάνηκε να ήταν παραγωγική. Το γεγονός, μάλιστα, ότι η Gayle King ανέφερε τη συζητήσή τους στο κανάλι CBS, έκανε τον Δούκα του Κέιμπριτζ να νιώθει πως ο αδερφός τού πρόδωσε την εμπιστοσύνη του.

Ήταν φθηνό να διαρρεύσουν λεπτομέρειες της προσωπικής τους συζήτησης και να διαστρεβλωθεί η αλήθεια”, είπε πηγή του παλατιού στο Us Weekly και πρόσθεσε πως ο πρίγκιπας William “νιώθει άβολα να μιλήσει με τον Harry ξανά και να βάλει τον εαυτό του στο ίδιο ρίσκο”.

Η Gayle King είχε δηλώσει στο τηλεοπτικό κανάλι πως οι συζητήσεις μεταξύ του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry δεν ήταν παραγωγική, αλλά είναι ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που έστω ξεκίνησαν να μιλάνε. “Πιστέυω ότι αυτό που εξακολουθεί να τους ενοχλεί είναι πως το παλάτι συνεχίζει να θέλει να λύσει το θέμα ιδιωτικά, αλλά και πάλι θεωρούν πως οι λάθος ιστορίες θα βγουν ξανά στη δημοσιότητα, οι οποίες θα πλήξουν την Meghan”.

Προς το παρόν, δεν μπορεί να είναι ξεκάθαρο το πως τα δύο αδέρφια θα βρουν την χρυσή τομή, εφόσον δεν επικοινωνούν, ωστόσο η πηγή ανέφερε πως “το πρόβλημα με τον Harry είναι ότι νιώθει ότι έχει δίκιο και θέλει να προχωρήσει παρακάτω και να απομακρυνθεί από όλο αυτό, αλλά δεν θα υποχωρήσει μέχρι να πάρει μια συγγνώμη από την οικογένειά του”.