Ο Προμηθέας έτοιμος και πάνοπλος να «μαδήσει» το Περιστέρι

    Ημερομηνία:

    Οι Βρετανοί είχαν τα περίφημα «Spitfire», οι Ιάπωνες τα «Mitsubishi Zero», οι Αμερικανοί τα «P-47 Thunderbolt» και οι Γερμαναράδες τα τρομερά «Stukas».

    Ολα αυτά σε καιρούς Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, με τον Προμηθέα να καλείται απόψε («Τόφαλος», 8.50μ.μ.) να μετατραπεί σε ένα κράμα όλων των παραπανω, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην σειρά των ημιτελικών της Basket League, εκεί όπου ήδη περιμένει το Λαύριο μετά την «σκούπα» επί του Κολοσσού.

    Ο Προμηθέας, μετά τη μεγάλη του νίκη πριν από μερικά 24ωρα στο «Ανδρέας Παπανδρέου», με την οποία ισοφάρισε την σειρά με το Περιστέρι σε 1-1 και ξαναπήρε το πλεονέκτημα της έδρας, έχει σαν στόχο απόιψε να τελειώσει τα πράγματα μέσα στο σπίτι του, παίρνοντας για μια ακόμη σεζόν την πρόκριση στην τελική 4άδα του πρωταθλήματος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανεξέλεγκτη η δράση του παράνομου τζόγου: Δεκάδες λέσχες εντοπίζονται σε Αττική και επαρχία

    Οι παράνομες λέσχες παιγνίων στην Αττική ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε υπόγεια, αποθήκες...

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...

    Καταδικάστηκαν πατέρας και γιος που ξυλοκόπησαν εργαζόμενο στο κοιμητήριο Ευόσμου κατά τη διάρκεια εκταφής

    Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών καταδικάστηκαν πατέρας και γιος που ξυλοκόπησαν άγρια δημοτικό υπάλληλο...

    Η επιστήμη πίσω από το τέλειο μπριάμ

    Το μπριάμ αποτελεί ένα από τα πιο παρεξηγημένα «λαδερά» φαγητά, της...