Ο Σλοβένος διαιτητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και… η βίλα των οργίων

    Ημερομηνία:

    Σλοβένο διαιτητή όρισε η ΚΕΔ για το ντέρμπι της Κυριακής (24/1, 19:30) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Σλάβκο Βίντσιτς, ο οποίος τον περασμένο Μάιο συνελήφθη σε βίλα οργίων στη Βοσνία.

    Ο 40χρονος ρέφερι συνελήφθη σε βίλα στην πόλη Μπιεγέλινα της Βοσνίας, μαζί με άλλους 9 άντρες και 26 γυναίκες, σε μία καλά συντονισμένη επιχείρηση της τοπικής αστυνομίας. Η διοργανώτρια του «πάρτι», Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, πιο γνωστή ως Τιγιάνα Αϊφόν, συνελήφθη εν πλω όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα και να διαφύγει μέσω του ποταμού Ντρίνα.

    Στη βίλα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (κοκαΐνη) και όπλα. Η Μαξίμοβιτς κατηγορήθηκε για μαστροπεία, παράνομη οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

    Ο Βίντσιτς, από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι δεν κινήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του. «Μετά από μια συνάντηση με μερικούς επιχειρηματίες, προσκληθήκαμε σε μια γιορτή» είπε ο Σλοβένος διαιτητής που ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τους συλληφθέντες και ότι μετά την κατάθεσή του τον άφησαν ελεύθερο να επιστρέψει στη Σλοβενία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Οι πρώην… τους καταγγέλλουν στην Εφορία για “μαύρα”

    Η εφορία βάζει στο μικροσκόπιο τους πλούσιους φορολογούμενους και...

    Πάτρα: “Ξαναχτύπησαν” οι μαϊμού καλόγριες

    Φαίνεται ότι “ξαναχτύπησαν” οι “μαϊμού” καλόγριες στην Πάτρα. Αυτή...

    Τι σημαίνει Jumbo – Η τραγική ιστορία πίσω από ένα όνομα που μπήκε στο λεξικό και έγινε brand name

    3 Φεβρουαρίου 1882  Ο P. T. Barnum, ιδιοκτήτης του τσίρκου...

    Ένταση στο παιχνίδι του Απόλλωνα Πάτρας με τον Εθνικό Λιβαδειάς και “εισβολή” ατόμου στο παρκέ! ΒΙΝΤΕΟ

    Ένταση στο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Εθνικό Λιβαδειάς...