Ο Σλοβένος διαιτητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και… η βίλα των οργίων

    Ημερομηνία:

    Σλοβένο διαιτητή όρισε η ΚΕΔ για το ντέρμπι της Κυριακής (24/1, 19:30) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Σλάβκο Βίντσιτς, ο οποίος τον περασμένο Μάιο συνελήφθη σε βίλα οργίων στη Βοσνία.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Ο 40χρονος ρέφερι συνελήφθη σε βίλα στην πόλη Μπιεγέλινα της Βοσνίας, μαζί με άλλους 9 άντρες και 26 γυναίκες, σε μία καλά συντονισμένη επιχείρηση της τοπικής αστυνομίας. Η διοργανώτρια του «πάρτι», Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, πιο γνωστή ως Τιγιάνα Αϊφόν, συνελήφθη εν πλω όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα και να διαφύγει μέσω του ποταμού Ντρίνα.

    Στη βίλα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (κοκαΐνη) και όπλα. Η Μαξίμοβιτς κατηγορήθηκε για μαστροπεία, παράνομη οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

    Ο Βίντσιτς, από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι δεν κινήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του. «Μετά από μια συνάντηση με μερικούς επιχειρηματίες, προσκληθήκαμε σε μια γιορτή» είπε ο Σλοβένος διαιτητής που ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τους συλληφθέντες και ότι μετά την κατάθεσή του τον άφησαν ελεύθερο να επιστρέψει στη Σλοβενία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγίας Σοφίας σήμερα και αύριο – Το πρόγραμμα

    Με λαμπρότητα θα εορτάσει η μεγάλη ενορία του Ιερού Ναού...

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πως κυκλοφόρησε η Πατρινή σταρ στους δρόμους της Ν. Υόρκης -(Βίντεο)

    Με ένα ανατρεπτικό look βγήκε στους δρόμους της Νέας...

    Πάτρα: Γιατί δεν λειτουργεί ο νέος σταθμός υπεραστικών λεωφορείων; Πότε αναμένεται να “ανοίξει”

    Αγνωστο παραμένει πότε θα τεθεί σε λειτουργία ο νέος...