Ο Σωτήρης Παρίσης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με το ΚΚΕ

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, ανακοινώνεται;

    Υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» θα είναι ο Σωτήρης Παρίσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Οργανωτικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

    Στους περισσότερους δήμους της Δυτικής Ελλάδας έχουν ήδη ανακοινωθεί οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” που στηρίζει το ΚΚΕ, όπως και στο δήμο Πατρέων, όπου υποψήφιος δήμαρχος είναι εκ νέου ο Κώστας Πελετίδης, σημερινός Δήμαρχος Πατρέων και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

    Στις 21 του Μάη έγινε ένα σημαντικό βήμα. Η ενίσχυση του ΚΚΕ ήταν το ελπιδοφόρο μήνυμα που έκανε πολλούς να χαμογελάσουν. Αυτό το βήμα μπορεί και πρέπει να συνεχιστεί. Ακόμη περισσότεροι να δυναμώσουν το ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη για να χαμογελά ο λαός μας και να κοπεί το χαμόγελο σε όσους ονειρεύονται «πανίσχυρες» κυβερνήσεις που θα τσακίζουν τους εργαζόμενους ή σε όσους καλλιεργούν τέτοιους φόβους, για να εκβιάσουν πάλι τον λαό πάνω από την κάλπη και να του κλέψουν την ψήφο.

    Τώρα χρειάζεται ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ για 100% μαχητική, λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ και στη συναίνεση που θα της παρέχουν όλοι οι άλλοι.

    Τώρα χρειάζεται ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ στη Δυτική Ελλάδα και ξανά κομμουνιστής βουλευτής σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία. Ξανά αγωνιστής δήμαρχος στην Πάτρα ο Κώστας Πελετίδης και όσο πιο ψηλά γίνεται τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στους υπόλοιπους Δήμους για να έχει ο λαός μας δίπλα του μια πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, ένα σταθερό σύμμαχο απέναντι στα δύσκολα που του ετοιμάζουν για την επόμενη μέρα η αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ, μαζί με τη συστημική «αντιπολίτευση» των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και των εκλεγμένων τους σε Περιφέρεια και Δήμους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς οι άνθρωποι του Στάλιν δολοφόνησαν τον εξόριστο στο Μεξικό Τρότσκι το 1940

    Ένας από τους πρωτεργάτες της Οκτωβριανής Επανάστασης, θεωρητικός του...

    Είναι απαραίτητο να βγάζετε τα παπούτσια σας όταν μπαίνετε σπίτι;

    Σε αρκετούς πολιτισμούς το να βγάζετε τα παπούτσια σας...

    Δεξιόχειρες και αριστερόχειρες: Ποιοι είναι περισσότερο ευφυείς και ποιοι έχουν προδιάθεση για ψυχική νόσο

    Οι δεξιόχειρες κυριαρχούν στον κόσμο, και έτσι είναι από...

    Οι 5 τύποι της «καλής μητέρας» σύμφωνα με μελέτη – Υπάρχει το ιδανικό πρότυπο;

    Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Family Theory and Review εξέτασε τις...