Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ευχήθηκε στη μητέρα του για τα γενέθλιά της: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πραγματικό MVP»

    Ημερομηνία:

    Η Τζούλια Σαλνικόβα έχει σήμερα Τετάρτη 13 Αυγούστου τα 61α γενέθλιά της και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα μπορούσε φυσικά να ξεχάσει να ευχηθεί στη μητέρα του.

    Με μία αποθεωτική ανάρτηση στα social media, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε την αγάπη του στη μητέρα του, Τζούλια Σαλνικόβα, η οποία και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, παρά τις… διαφωνίες τους την ώρα των αγώνων.

    Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έγραψε στα social media για τα γενέθλια της μητέρας του τα εξής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πραγματικό MVP: Με μεγάλωσε, πίστεψε σε μένα και με κάποιο τρόπο με συγχώρεσε για τα εφηβικά μου χρόνια. Χρόνια πολλά, μαμά. Είσαι όλα όσα προσπαθώ να είμαι – με λίγο περισσότερo top spin».

    Η ανάρτηση είχε και μία παλαιότερη φωτογραφία της Σαλνικόβα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιορτή-έκπληξη για τα 80ά γενέθλια της Αλέκας Παπαρήγα

    Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Αλέκα Παπαρήγα σήμερα το πρωί στην...

    Νέο σύστημα ενημέρωσης δικηγόρων μέσω SMS για ορισμό δικασίμου και έκδοση αποφάσεων

    Η λειτουργία της νέας υπηρεσίας ενημέρωσης των δικηγόρων μέσω SMS για...

    Διακοπτό: Η Γιορτή Φασολάδα των Παλαιών Προσκόπων

    Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Αιγιαλείας θα πραγματοποιήσει στις 16...