Ο Sting έρχεται στην Ελλάδα – Δύο συναυλίες στο Ηρώδειο

    Ημερομηνία:

    Αυτό το φθινόπωρο η Αθήνα γίνεται σταθμός της πολυαναμενόμενης παγκόσμιας περιοδείας του Sting.

    Ο μεγάλος τραγουδιστής θα βρεθεί στο ιστορικό Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στην Αθήνα για δύο μοναδικές συναυλίες στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2021.

     

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Η προπώληση ξεκινάει την Παρασκευή 23 Ιουλίου στις 12μμ.  Τα μέλη του Fan Club του Sting θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου πριν τη γενική έναρξη προπώλησης, από την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 12μμ μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 5μμ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sting.com.

    Στο πλευρό του Sting και στις δύο συναυλίες θα βρίσκεται ως καλεσμένος ο Joe Sumner. Ο Sting θα συνοδεύεται από ένα ηλεκτρικό, ροκ σχήμα με τους Dominic Miller (κιθάρα), Josh Freese (τύμπανα), Rufus Miller (κιθάρα), Kevon Webster (πλήκτρα), Shane Sager (φυσαρμόνικα), μαζί με τους Melissa Musique και Gene Noble (φωνητικά).

    Μεγάλες επιτυχίες

    Ο σπουδαίος Άγγλος καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει στις συναυλίες του «Sting My Songs» τα πιο αγαπημένα του τραγούδια από την πολυβραβευμένη και πλούσια καριέρα του με το συγκρότημα των «The Police», αλλά και ως σόλο καλλιτέχνης. 

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθησαν δυο άτομα για διάπραξη απάτης σε βάρος ηλικιωμένου

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Αττικής, από...

    Εκδήλωση για την Παλαιστίνη πραγματοποίησε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας – φωτό

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14/9/2025,...

    Στο Ανοιχτό Θέατρο Κρήνης την Παρασκευή 19-9 η κωμωδία “Ο Γαμβρός μας”

    Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου των εν Πάτραις Κεφαλλήνων...

    Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών: Κάλεσμα στη γενική συνέλευση αρχαιρεσιών

    Το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Πατρών προσκαλεί τα τακτικά μέλη...