Ο Τάκης Παπαδόπουλος στην αναχώρηση της δεύτερης ανθρωπιστικής αποστολής από το λιμάνι της Πάτρας

Ημερομηνία:

Με το πλοίο «Artemis Seaways »αναχώρησε σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, από το λιμάνι της Πάτρας με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.

Η συγκέντρωση των ειδών που αποστέλλονται  από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις πληγείσες περιοχές γίνεται από την Αντιπεριφέρεια Συντονισμού και Διοίκησης. Σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Πάτρας κατά την παραλαβή και την φόρτωση του υλικού,παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,Τάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε: «Η Πάτρα αποτελεί πια τον βασικό συνδετικό κρίκο της μεγάλης αλυσίδας αλληλεγγύης που συνδέει την Ελλάδα με την Τουρκία».

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

132 χρόνια μετά, το πρώτο φύλλο του «Νεολόγου Πατρών» περνά στο Μουσείο Τύπου

Ένα κομμάτι 132 χρόνων από τη δημοσιογραφική ιστορία της...

Εξάμηνη παράταση παίρνει η κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων και της Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων στο Φλόκα

Εξάμηνη παράταση παίρνει η κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων...

Γιατί η Ευρώπη είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος – Με την Ελλάδα να βρίσκεται σε hotspot

Ο πρωτόγνωρος πρόωρος καύσωνας του Ιουνίου και η ξηρασία που πλήττει την αγροτική...

Φυλακές Πάτρας: Έγιναν οι πρώτες κινήσεις – Τα κρίσιμα προβλήματα παραμένουν

Μετά την κοινοβουλευτική ερώτηση της Ελληνικής Λύσης για την...