Ο Θέμης Μπάκας στο πλευρό του Διακοπτού για την επαναλειτουργία του Οδοντωτού

    Ημερομηνία:

    Ο πολιτευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θέμης Μπάκας, ο οποίος παραβρέθηκε στη  συγκέντρωση που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Διακοπτού, με αίτημα την ομαλή και απρόσκοπτη επαναλειτουργία του Οδοντωτού, δήλωσε σχετικά τα εξής:  

    «Θεώρησα ηθική και αυτονόητη υποχρέωσή μου να παραβρεθώ στη συγκέντρωση που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Διακοπτού, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Επαγγελματιών, Συλλόγων και Φορέων του Διακοπτού, με υποστήριξη από τα Τοπικά Συμβούλια Ζαχλωριτίκων και Διακοπτού, με αίτημα προς τον ΟΣΕ και την κυβέρνηση να δοθεί άμεση και ολοκληρωμένη λύση στο πρόβλημα της επαναλειτουργίας του Οδοντωτού και των κατολισθήσεων στην παλαιά Εθνική Οδό.

    Μοιράστηκα την αγωνία τους και ενώνω τη φωνή μου με τη δική τους, απαιτώντας να ολοκληρωθεί η μελέτη για το φαράγγι του Βουραϊκού και τη σιδηροδρομική γραμμή του Οδοντωτού με άμεση χρηματοδότηση.

    Δυστυχώς, όμως, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα Καλάβρυτα, ο πρωθυπουργός δεν είπε λέξη για τον Οδοντωτό, αγνοώντας έτσι επιδεικτικά ένα πάγιο, διαχρονικό, αίτημα των φορέων  και των κατοίκων της περιοχής, το οποίο στις μέρες μας έχει καταστεί περισσότερο επίκαιρο από ποτέ άλλοτε»

    Ο Θέμης Μπάκας στο πλευρό του Διακοπτού για την επαναλειτουργία του Οδοντωτού

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γερασμένα και ανεπαρκή τα λιμάνια στα νησιά

    Μπορούν λιμάνια που φτιάχτηκαν πριν από 40 ή 50...

    Μποτιλιάρισμα στους αιθέρες – Πολλές πτήσεις, μεγάλες καθυστερήσεις

    Ηταν αργά το βράδυ της 19ης Αυγούστου 2025 όταν...

    Το αυτοκίνητο που έσωσε έναν πρόεδρο – Και πώς ανταπέδωσε τη χάρη

    Ο Γάλλος πρόεδρος Charles de Gaulle επιβιώνει από μία...

    Ντιπ με ξινομυζήθρα, σκόρδο και ψητά ντοματίνια

    Άλλη μία ιδέα για φαγητό – μεζέ της παρέας, αυτό το ντιπ με...