Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας είναι στο πλευρό των Μαιών

    Ημερομηνία:

    Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα των Μαιών, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Ο ρόλος των μαιών δεν είναι, απλώς, σημαντικός. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ανθρώπινη ζωή. Δυστυχώς, όμως, δεν έχει την αρμόζουσα υποστήριξη και τη δέουσα αντιμετώπιση από την πολιτεία.
    Πρόσφατα, οι Περιφερειακοί Σύλλογοι Μαιών και Μαιευτών Θεσσαλονίκης, Χανίων, Λάρισας, Πάτρας, Κομοτηνής, Ιωαννίνων και Ναυπλίου, αποφάσισαν να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία που έχει συντελεστεί σε βάρος του μαιευτικού κλάδου, σχετικά με το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.

    Παραμένοντας αμετακίνητοι στη θέση τους, ζητούν και διεκδικούν με κάθε έννομο μέσο την ένταξή τους στην Α’ κατηγορία του σχετικού επιδόματος.

    Είναι αυτονόητο ότι τάσσομαι στο πλευρό τους, θεωρώντας απολύτως δίκαιη την ικανοποίηση του αιτήματος τους».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Αχαΐα: «Κύκλωμα» εκμετάλλευσης εργατών γης- Πέντε συλλήψεις και δύο αναζητήσεις

    Υπόθεση που παραπέμπει σε κύκλωμα εκμετάλλευσης αλλοδαπών εργατών γης εξιχνίασαν οι...

    Ταυτοποιήθηκε ο οπαδός που εισέβαλε στον αγώνα του Απόλλωνα Πάτρας με τον Εθνικό Λιβαδειάς

    Ταυτοποιήθηκε από τις αστυνομικές αρχές ο οπαδός που εισέβαλε...

    Καλάβρυτα: Επιχείρηση διάσωσης Γάλλου πεζοπόρου που έπεσε σε απόκρημνο μονοπάτι ΦΩΤΟ

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου επιχείρηση διάσωσης στην...