Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας επισκέφθηκε το Σκαγιοπούλειο – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

     

     

    Για τη λειτουργία και τις δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεμιστοκλής – Ανδρέας Μπάκας, κατά την επίσκεψη του στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού και Νέων Αχαϊας, στο Σκαγιοπούλειο.

    Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Κέντρου, Νίκος Σταθακόπουλος. ενημέρωσε τον Θεμιστοκλή-Ανδρέα Μπάκα για το έργο που παρέχεται από τις δομές του, ενώ τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του Σκαγιοπουλείου δίνοντας τη δυνατότητα στον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ να συνομιλήσει με κοινωνικούς λειτουργούς και εργαζόμενους, όπως και με φιλοξενούμενα παιδιά στα οποία πρόσφερε πασχαλινά αβγά.

    Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι η έλλειψη προσωπικού, την ίδια ώρα που επιτελεί ένα σημαντικό κοινωνικό έργο στις πέντε δομές του, σε Πάτρα, Πύργο, Αίγιο και Λεχαινά, όπου φιλοξενούνται αντίστοιχα αγόρια, κορίτσια, ηλικιωμένοι και ΑμεΑ.

     

    Ενημέρωση για την αποϊδρυματοποίηση

     

    Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας ενημερώθηκε και για την υπό εξέλιξη αποϊδρυματοποίηση, από την υπεύθυνη του σχετικού προγράμματος Ευγενία Πετράτου.

    Υπενθυμίζεται ότι η αποϊδρυματοποίηση μπήκε σε τροχιά προγραμματισμού, το 2017, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι ένα από τα δύο που επιλέχθηκαν πανελλαδικά, σε πρώτη φάση, για την υλοποίηση του. Το άλλο είναι το αντίστοιχο της Αττικής.

    Αναλυτικότερα, από τα παιδιά που φιλοξενούνται σήμερα στο ίδρυμα των Λεχαινών, τα 24 θα στεγαστούν σε 6 ΣΥΔ (Στέγες Υποστηριζόμενες Διαβίωσης, στην Ηλεία, ενώ 17 θα φιλοξενηθούν σε ΣΥΔ της Αττικής. Ήδη, στη Βάρδα Ηλείας λειτουργούν οι πρώτες ΣΥΔ, ενώ με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για τη διαμόρφωση και λειτουργία των υπόλοιπων τεσσάρων.

    Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας εξέφρασε την επιθυμία στον Νίκο Σταθακόπουλο να επισκεφθεί τις δύο ΣΥΔ που λειτουργούν, με τον πρόεδρο του Κέντρου να αποδέχεται το αίτημα του, ενώ επεσήμανε ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης του έργου των δομών του.

    Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας επισκέφθηκε το Σκαγιοπούλειο - ΦΩΤΟ Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας επισκέφθηκε το Σκαγιοπούλειο - ΦΩΤΟ Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας επισκέφθηκε το Σκαγιοπούλειο - ΦΩΤΟ Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας επισκέφθηκε το Σκαγιοπούλειο - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άνδρας πέθανε για 20 λεπτά – Τι του είπαν στον «παράδεισο»

    Ένας άνδρας που είχε κηρυχθεί νεκρός για 20 λεπτά...

    Γιατί δεν μπορεί να ξεκολλήσει αυτό το τραγούδι από το κεφάλι μου;

    Σας έχει τύχει ποτέ να σιγοτραγουδάτε μια μελωδία αρκετή...

    Σεξ μετά την απιστία: Τι να κάνετε αν δεν καταφέρετε να συνδεθείτε ξανά ερωτικά

    Ηαπιστία είναι μία συνθήκη που αλλάζει άρδην μία σχέση, ταράζει...

    Δέκα εύκολα και γρήγορα tip για να απολαμβάνετε περισσότερο το σεξ

    Το σεξ δεν είναι απλώς διασκέδαση. Είναι και καλό για την...