Ό,τι αγαπώ με τον Γιάννη Μπέζο- Αφιέρωμα στον «μεγάλο» Γιάννη Παπαϊωάννου

    Ημερομηνία:

    Ένα «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» μνήμης και τιμής σε έναν από τους μεγάλους και τους σημαντικούς, που άφησε ανεξίτηλα τα χνάρια του στη μουσική μας ιστορία, τον Γιάννη Παπαϊωάννου, θα απολαύσουμε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο OPEN.

    O Γιάννης Παπαϊωάννου, ένας από τους σημαντικότερους εκφραστές και πυλώνες του ρεμπέτικου, «ζωντανεύει»  μέσα από τις πολυαγαπημένες του δημιουργίες και μας προσφέρει ένα Σαββατόβραδο γεμάτο υπέροχα διαχρονικά τραγούδια, στο «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο. 

    «Πριν το χάραμα», «Πέντε Έλληνες στον Άδη», « Άνοιξε, άνοιξε», «Πώς θα περάσει η βραδιά», «Γλέντα τη ζωή», «Φαληριώτισσα», «Πειραιώτισσα», «Σβήσε το φως να κοιμηθούμε» και πολλές άλλες διαχρονικές επιτυχίες που μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά, παραπέμπουν σε έναν καλλιτέχνη που υπηρέτησε μοναδικά το ελληνικό πεντάγραμμο ως σημαντικός συνθέτης, εξαιρετικός δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και ξεχωριστός ερμηνευτής.

    Γιάννης Διονυσίου, Βαγγέλης Γερμανός, Γρηγόρης Βασίλας, Πολυξένη Καράκογλου, Καλλιόπη Μητροπούλου, Γιώργος Νικόπουλος και το γυναικείο μουσικό σχήμα «Αναφανδόν» μας χαρίζουν μερικά μόνο από τα μελωδικά του διαμάντια και μας ταξιδεύουν μουσικά με τον καλύτερο τρόπο.

    Στη μεγάλη παρέα του «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» η κόρη του Γιάννη Παπαϊωάννου, Χρύσα Παπαϊωάννου, ο Τάκης Χρυσικάκος, ο Τάσος Γιαννόπουλος, ο Κωστής Σαββιδάκης, η Σοφία Πανάγου και η Μαριλένα Ράδου, απολαμβάνουν τις μαγικές συνθέσεις και τα μεγάλα «ακούσματα» του Γιάννη Παπαϊωάννου, ο οποίος υπήρξε χαρισματικός εκφραστής  του λαϊκού μας τραγουδιού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση Απολυτήριου Τίτλου Δημοτικού Σχολείου

    Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας ανακοινώνεται ότι θα...

    Πάτρα: Στο επίκεντρο η καινοτομία στον αγροδιατροφικό τομέα, σε ημερίδα στην Πάτρα

    Εκπροσώπους της επιστημονικής κοινότητας, της αυτοδιοίκησης και της επιχειρηματικότητας...

    Άγιον Όρος: Στιγμές αγωνίας στη Δάφνη – Μίνι λεωφορείο κατέληξε στη θάλασσα μπροστά σε προσκυνητές

    Αναστάτωση προκλήθηκε στο λιμάνι της Δάφνης, στο Άγιον Όρος,...