Ό,τι δεν κάηκε: Υπαίθρια έκθεση γλυπτικής στην Αχαΐα Κλάους, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία:

Μία εβδομάδα μετά την πυρκαγιά που κατέστρεψε το πέτρινο κτήριο της κάβας, η Αχαΐα Κλάους ανοίγει ξανά τις πύλες της για τον «Ανοιχτό Τρύγο».

PHILOXENIA

Το Ίδρυμα Ελληνικής Διασποράς (https://www.hellenicdiaspora.org/home/) θεωρώντας την καταστροφική πυρκαγιά που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου της 5ης Σεπτεμβρίου 2026 στο χώρο της Achaia Clauss όχι μόνο ως υλική ζημιά της επιχείρησης αλλά ως απώλεια τμήματος της συλλογικής μνήμης και της πολιτιστικής φυσιογνωμίας του τόπου, στηρίζει την προσπάθεια της επαναλειτουργίας του χώρου. Υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών, το Ίδρυμα θα συνεισφέρει με την εγκατάσταση υπαίθριας έκθεσης γλυπτών έργων με τίτλο: Ό,τι δεν κάηκε.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν έργα του Κωνσταντίνου Ανδρέου, του Μεμά Καλογηράτου και του Kosta Alex.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να εντοπίσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.upatras.gr/oti-den-kaike-ypaithria-ekthesi-glyptikis-stin-achaia-klaous-to-savvato-12-septemvriou-sto-plaisio-tou-anoichtou-trygou/

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Διακοπή νερού τη Δευτέρα στο Κοτρώνι

Λόγω εργασιών επισκευής βλάβης, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, από τις 9...

Στην παραλία της Θεσσαλονίκης η μεγάλη επετειακή συναυλία του Αντώνη Ρέμου αύριο Σάββατο

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες στη Θεσσαλονίκη για τη μεγάλη επετειακή συναυλία...

Έναρξη δωρεάν μαθημάτων της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας «Ωρίων» για μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου

Το ΔΣ της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας «Ωρίων» ανακοινώνει την...