Ο,τι πιο epic: Ο Δεληβοριάς ράπαρε με το “Gucci” και τον Μαζωνάκη στα “Νούμερα” και τους τρέλανε όλους (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Την πιο επική συνύπαρξη δύο εκ διαμέτρου αντίθετων καλλιτεχνών είδαμε το βράδυ της Παρασκευής στο τρίτο επεισόδιο της σειράς “Τα Νούμερα”, της νέας μουσικής κωμωδίας της ΕΡΤ, με την υπογραφή του Φοίβου Δεληβοριά.

    Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίστηκε ως guest, και κυριολεκτικά προκάλεσε “σεισμό” στο Twitter με το εκκεντρικό στυλ του και τις διασκευές των τραγουσιών του σε… τζαζ ήχους.

    Η πιο θεϊκή στιγμή όμως της σειράς “Τα Νούμερα”, ήταν όταν στη σκηνή μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη ανέβηκε και ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο οποίος ερμήνευσε με απόλυτη επιτυχία το πασίγνωστο “Gucci φόρεμα”, το σουξέ που ακουγόταν παντού στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

    Ξεχωριστή και… απεριγρπατη και η παρουσία του υπερταλαντούχου καλλιτέχνη Θανάση Αλευρά, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή της “Μάντρας” μαζί με τους δύο καλλιτέχνες, φορώντας το χαρακτηριστικό Gucci φόρεμα και τραγούδησε μαζί τους!

    Δείτε το βίντεο από “Τα Νούμερα”:

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το μπομπόλι και η Ρενέ… τα καλύτερα δώρα για τις γιορτές – φωτό

    Δυο παιδικά βιβλία με πολλά μηνύματα απο την συγγραφέα...

    Πάτρα: Φωτογραφίες από το γεύμα για τον “Αγιο Ανδρέα” – Ποιους κάλεσε ο Μητροπολίτης

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%b5%cf%8d%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd/

    Πάτρα: Αστυνόμευση του καταυλισμού Ρομά στον Ριγανόλαμπο – Συνεχή τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.

    Εδώ και μέρες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει ενισχύσει την παρουσία...

    Σοκαριστικό τροχαίο: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες έπειτα από σύγκρουση με άλλο όχημα

    Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα Ι.Χ. τα ξημερώματα στο Παλαιό...