O τυπογράφος και blogger Γιώργος Μόσχος για τον θάνατο του Χρήστου Φλαμή

    Ημερομηνία:

    Συγκλόνισε την πατραϊκή κοινωνία των Μέσων Ενημέρωσης και σκόρπισε  πένθος ο αδόκητος θάνατος του Χρήστου Φλαμή, πατέρα του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Φλαμή.  Έφυγε στα 83 του χρόνια και κηδεύεται  την Παρασκευή στις 11 το πρωΐ, από τον ιερό ναό του Αγίου Μηνά Λεύκας, ο αγαπητός συνάδελφος εν εργασία τυπογράφος  πιεστής και σελιδοποιός Χρήστος Φλαμής, πάνω στο αγαπημένο του μεταφορικό μέσο, το ποδήλατό του, που με αυτό μετακινείτο, από τη μικρή του ηλικία.

    Και κάτι ακόμη, που ίσως να μην του δοθεί σημασία στα χαλεπά χρόνια για το συνδικαλιστικό κίνημα που ζούμε, αλλά αξίζει να καταγραφεί. Ο Χρήστιος Φλαμής ως μέλος του Σωματείου των εργαχομένων στον πατραϊκό Τύπο, υπήρξε συνεπής στις συνδικαλιστικές του υποχρεώσεις ως το τέλος του εργασιακού βίου του.

    Ο διαχειριστής του Istologiou G. Mosxou, απευθύνει τα θερμά συλληπητήριά του στους οικείους του και εύχεται στον εκλιπόντα να διαβεί με μακαριότητα τον δρόμο προς την Αχερουσία!

    Γιώργος Μόσχος

    Τυπογράφος – blogger

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ελληνικό νησί που λατρεύουν οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

    Οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου λατρεύουν αυτό...

    Πώς το matcha έγινε ο «πράσινος χρυσός» – Από την Ιαπωνία στο TikTok

    Η Ιαπωνία καταναλώνει matcha από τον 12ο αιώνα, αλλά...

    AXAΪΑ: Προχωρά το πρότζεκτ του πεντάστερου – ΦΩΤΟ

    Όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του...

    Η Πάτρα γίνεται καμβάς – Έρχεται το ArtWalk 10

    Η Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για δέκατη (10η) συνεχή...