Ο Βασίλης Αϊβαλής για το νέο χρόνο: Θέλουμε η Πάτρα να λάμψει ξανά. Τα καλύτερα έρχονται!

    Ημερομηνία:

    Το δικό του μήνυμα για τον νέο χρόνο στέλνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής, χαρακτηρίζοντας το 2023 μια κομβική χρονιά για την Πάτρα καλώντας τους πολίτες “να δώσουμε μαζί το 2023 τον αγώνα για την Πάτρα του διαλόγου και της συνεργασίας, της ενότητας και της συναπόφασης.”.

    Αναλυτικά αναφέρει: Σε λίγες ώρες έρχεται ο νέος χρόνος και μαζί του φέρνει την ελπίδα των αλλαγών που θα καθορίσουν το μέλλον μας, τη ζωή μας.

    Για την Πάτρα, το 2023 θα είναι μια κομβική χρονιά.

    Χρονιά αποφάσεων από τις οποίες θα εξαρτηθεί  ο τρόπος με τον οποίο θα πορευτεί η πόλη σύμφωνα  με τις δυνατότητές της και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, τη γεωγραφική της θέση, τη σχέση της με τις άλλες περιοχές της χώρας και πάνω από όλα σε σχέση με τις ανάγκες και τις προσδοκίες των Πατρινών.

    Για μας στην παράταξη «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» η χρονιά που «ανατέλλει» σηματοδοτεί την εκκίνηση ενός αισιόδοξου και δυναμικού αγώνα μαζί με τους πολίτες.

    Αγώνα για να δημιουργήσουμε μια λειτουργική πόλη και  μια ελκυστική καθημερινότητα για τον δημότη, με έμφαση στην κοινωνία και με πολιτικές που θα απαντούν στα προβλήματα με λύσεις.

    Με σταθερές και  καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, με ουσιαστική στήριξη των αδυνάτων στη βάση της αξιοπρέπειας. Θέλουμε διέξοδο  από τα προβλήματα και όχι την ανακύκλωσή τους.

    Με καινοτόμες πρωτοβουλίες, με ανοικτούς ορίζοντες για τους νέους που πρέπει να μένουν στον τόπο τους.

    Θέλουμε τους πολίτες της Πάτρας ανεξάρτητους, αυτόνομους, αξιοπρεπείς, χαρούμενους και δημιουργικούς, με ποιότητα ζωής, με «ανοικτό» βήμα έκφρασης ιδεών, με προοδευτικό πρόσημο για την πόλη μας.

    Καλώ τους Πατρινούς και τις Πατρινές να δώσουμε μαζί το 2023 τον αγώνα για την Πάτρα του διαλόγου και της συνεργασίας, της ενότητας και της συναπόφασης.

    Να παλέψουμε για να «οικοδομήσουμε» μαζί την Πάτρα  της εξωστρέφειας και των μεγάλων και εμβληματικών έργων.

    Την Πάτρα της κοινωνικής συνοχής, αλλά και την Πάτρα της αποτελεσματικότητας.

    Την Πάτρα που θα λάμψει ξανά.

    Ενόψει της έλευσης του νέου χρόνου καλούμε τους Πατρινούς και τις Πατρινές σε μια «επανάσταση» αισιοδοξίας και ελπίδας για την πόλη μας.

    Τα καλύτερα έρχονται!

    Καλή Χρονιά

    με Υγεία, πίστη, δύναμη και αγάπη σε όλους.

     

    Βασίλης Αϊβαλής

    Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    80 ψηφιακές καταγγελίες στην Πυροσβεστική για ακαθάριστα οικόπεδα στον Δήμο Πατρέων

    Μέσα σε λιγότερες από 25 ημέρες από τη λήξη...

    Πάτρα: Την Δευτέρα στον Ανακριτή ο ληστής με το μαχαίρι

    Προθεσµία για να απολογηθεί την ∆ευτέρα στον Ανακριτή Πατρών...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 12/7/2025

    13:45 COSMOTE SPORT 5 HD Moto3 Γκραν Πρι Γερμανίας...

    «Ήταν μελανιασμένο, κυανό, χωρίς οξυγόνο» – Αποκαλύψεις σοκ από την μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου

    Στην Αμαλιάδα μεταφέρθηκε αμέσως δημοσιογράφος της εκπομπής «Φως στο...