Ο Βασίλης Αϊβαλής στην ομιλία Τσίπρα

    Ημερομηνία:

    Ενα απο τα πρόσωπα που “τράβηξαν” τα βλέμματα των συγκεντρωμένων στην χθεσινή ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, ήταν του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Βασίλη Αϊβαλή, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα φημολογείται πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει την υποψηφιότητά του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

    Βέβαια η σιβυλλική απάντηση του κ. Αϊβαλή ήταν πως βρέθηκε στην συγκέντρωση με την θεσμική του ιδιότητα. Μην ξεχνάμε πως είναι για δεύτερη φορά εκλγεμένος πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας.

    (Στην φωτογραφία διακρίνεται μαζί με τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτ. Ελλάδας Γιώργο Παππά και του βουλευτές Αχαΐας του κόμματος Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επιστημονική ημερίδα για το Εταιρικό Δίκαιο από το Επιμελητήριο Αχαΐας και το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδας

    Ο τρόπος λειτουργίας των εταιρικών σχημάτων και οι  υποχρεώσεις...

    Παρέμβαση Γρηγόρη Αλεξόπουλου στον Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης για την ευλογιά – σύσκεψη στην Περιφέρεια

    Τη δεινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι κτηνοτρόφοι...

    Με καθαρές θέσεις απέναντι στην Τουρκία

    Της Κατερίνας Σολωμού   «Eγώ δεν αποδέχομαι τα 12 μίλια, εσύ δεν...

    HXHTIKO: Δείτε πότε θα βγουν τα φαντάσματα στους δρόμους της Πάτρας

    Το Halloween φαίνεται να καθιερώνεται και στην Πάτρα, μετατρέποντας...