Ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος επιστρέφει στη ΝΔ -Θα είναι υποψήφιος στην Ηλεία

    Ημερομηνία:

    Επιστρέφει στη ΝΔ ο πρώην υπουργός Βασίλης Κοντογιαννόπουλος και τάσσεται στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, πολλά χρόνια μετά την διαγραφή του από το κόμμα.

    Η διαγραφή του είχε γίνει το 1998, όταν πρόεδρος της ΝΔ ήταν ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος πριν συμπληρώσει 12 μήνες στην προεδρία, λόγω έντονης εσωκομματικής αμφισβήτησης, διέγραψε έξι στελέχη και έθεσε όχι εκτός αλλά «υπεράνω κόμματος» τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με αφορμή νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό των ΔΕΚΟ της τότε κυβέρνησης Σημίτη. Στις 3 Φεβρουαρίου 1998 παραπέμπονται στο Πειθαρχικό και διαγράφονται οι Γ. Σουφλιάς, Στ. Μάνος, Β. Κοντογιαννόπουλος και, για ένα έτος, οι Α. Παπαληγούρας, Π. Τατούλης και Ν. Κάκκαλος. Το αιτιολογικό ήταν ότι δεν ακολούθησαν την κομματική γραμμή κατά την ψήφιση της επίμαχης διάταξης για την αλλαγή του εργασιακού καθεστώτος στις ΔΕΚΟ.

    GLEARNET

    Ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος επιστρέφει στη ΝΔ και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι υποψήφιος στον νομό Ηλείας, ενώ έχει συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

    «Επιθυμώ να κάνω αυτό που έκανα πάντα, να συμμετέχω στον εκσυγχρονισμό της χώρας», αναφέρει ο κ. Κοντογιαννόπουλος στους συνομιλητές του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Κέντρο Ημερησίας Φροντίδας Ηλικιωμένων μετά από εισήγηση της Αντιδημάρχου Βίβιαν Σαμούρη

    Το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων ενέκρινε ομόφωνα τη δημιουργία Κέντρου...

    ΕΔΕ για μαθηματικό στη Χίο μετά από καταγγελίες καθηγητριών ότι αυνανιζόταν μπροστά τους

    Αναστάτωση επικρατεί στη Χίο μετά τις καταγγελίες τριών εκπαιδευτικών που υποστηρίζουν...

    Το επικό τρολάρισμα της Σεβίλλης στη Νιούκαστλ για τον Βλαχοδήμο

    Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος επέστρεψε στην Ιβηρική χερσόνησο και εντυπωσιάζει με τη...