ΟΑΕΔ: Προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα

    Ημερομηνία:

    Τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, θα ξεκινήσει η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η καταβολή του Δώρου Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, οι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Πάσχα θα γίνουν αυτόματα με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2).

    Οι πληρωμές εμφανίζονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός τριών εργάσιμων ημερών, μετά την καταβολή τους από τον ΟΑΕΔ.

    Υπενθυμίζεται ότι η προπληρωμή των επιδομάτων όσων ανέργων έχουν υποχρέωση δήλωσης παρουσίας κατά το χρονικό διάστημα από 12 Απριλίου έως 9 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί, μετά τη δήλωση παρουσίας, η οποία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά (gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Δήλωση παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων).

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας: «Να πάρει πίσω η Κυβέρνηση το αντεργατικό νομοσχέδιο»

    Το Συνδικάτο Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Πάτρας, σε ανακοίνωση...

    Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί βρίσκεται -προσωρινά- στον Κορυδαλλό

    Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η Ειρήνη Μουρτζούκου μεταφέρθηκε λίγο μετά τις...

    ΠΑΤΡΑ: Εξώδικα σε νοσηλευτικό ίδρυμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%be%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%b7%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%af%ce%b4%cf%81%cf%85%ce%bc%ce%b1/

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη σε 5 περιφέρειες – Ο χάρτης της Πολιτικής Προστασίας

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται για την Τρίτη...