ΟΔΔΥ: Λιγότερα κατά πολύ τα αυτοκίνητα που έγιναν στάχτη – Η αυτοψία του Τελωνείου Πατρών

    Ημερομηνία:

    Πολύ διαφορετική, από την αρχική εικόνα που υπήρξε και που μεταδόθηκε πανελλαδικά, από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ, είναι αυτή του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού στα Αγιοβλασσίτικα Δύμης, απ’  όπου πέρασε η φωτιά της Δυτικής Αχαΐας.

    Η αναφορά για 1.000 αυτοκίνητα καμένα αποδεικνύεται αυθαίρετη, αφού από την επίσημη αυτοψία, η ποια έγινε από Κλιμάκιο του Τελωνείου Πατρών στο οποίο υπάγεται ο ΟΔΔΥ, έδειξε 530 κατεστραμμένα ΙΧ και φορτηγά.

    Μετά την έρευνα, που διεξάγει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, θα ακολουθήσει νέα αυτοψία, ώστε η καταγραφή να ολοκληρωθεί με κάθε λεπτομέρεια.

    Η εντολή έχει δοθεί, προσωπικά, από τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργο Πιτσιλή, πεις τον Διευθυντή του Τελωνείου Πατρών Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Μια Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία!

    Τετάρτη 03 Δεκεμβρίου, στις 10:30 το πρωί, θα παρουσιαστεί...

    Πάτρα: Παράσταση διαμαρτυρίας από τους εκπαιδευτικούς

    Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πάτρας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αιγιαλείας και...

    Βίντεο: Φορτηγό με τρομακτική ταχύτητα και χωρίς φρένα συγκρούστηκε με 12 οχήματα

    Σοκ και τρόμος επικράτησαν σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της...