Οδηγός σκότωσε και εγκατέλειψε δύο πεζούς σε παράδρομο της λεωφόρου Κηφισού

    Ημερομηνία:

    Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με θύματα δύο νέους ανθρώπους σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αιγάλεω.

    Συγκεκριμένα, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στις 02.40 τα ξημερώματα σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

    Όχημα αγνώστων στοιχείων παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο πεζούς ηλικίας περίπου 35 ετών και στη συνεχεία τους εγκατέλειψε στον τόπο του δυστυχήματος.

    Οι Αρχές, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, αναζητούν υλικό από τις κάμερες των γύρω καταστημάτων ενώ κομβική είναι η μαρτυρία ενός καταστηματάρχη της περιοχής που φαίνεται ότι ήταν παρών στο ατύχημα.

    Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το ως άνω τροχαίο δυστύχημα, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–5788600, 210-5788611, 210-5788601 και 210-5788619.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άγραφα: Άνοιξε στα δύο δρόμος λόγω της κακοκαιρίας– Καταστράφηκε ιστορικός νερόμυλος του 1820

    Εικόνες εκτεταμένης καταστροφής άφησε πίσω της η πρόσφατη κακοκαιρία στα Άγραφα, προκαλώντας τεράστιες ζημιές...