ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Ο Μαρτσίνιακ σφυρίζει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

    Ημερομηνία:

    Ο Πολωνός Σίμον Μαρτσίνιακ θα διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σάββατο (17/5/2025, 20:00).

    Ο διαιτητής που σφύριξε τον τελευταίο τελικό του Μουντιάλ αλλά και τον προπέρσινο τελικό του Champions League, Σίμον Μαρτσίνιακ, θα είναι ο άρχοντας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

    Ο 44χρονος Πολωνός ρέφερι, ο οποίος πριν λίγες μέρες σφύριξε τον ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Ίντερ και την Μπαρτσελόνα, θα έρθει στην Ελλάδα για τον τελικό του Κυπέλλου.

    Πρόκειται για την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει η επιτροπή διαιτησίας για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση, η οποία θα γίνει σ’ ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το πασίγνωστο εμβόλιο που γίνεται στους 60χρονους και προστατεύει από καρδιακά νοσήματα και άνοια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf/

    Δυτική Ελλάδα: Απίστευτο συμβάν! Του κάρφωσε σούβλα στην πλάτη

    Δικογραφία σε βάρος 53χρονου σχημάτισαν οι αστυνομικοί του σταθμού...

    Πάτρα: “Εφυγε” στα 56 ο Νίκος Βασιλείου

    ΚΗΔΕΙA Τον αγαπημένο μας αδελφό & θείο ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΤΩΝ: 56 Θανόντα κηδεύουμε Πέμπτη...