Αύριο στις 11.00 π.μ. οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας και της Αχαΐας ανοίγουν τα διόδια στην Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.
Όπως ενημέρωσε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα θα ξεκινήσει μια μεγάλη πομπή από τα διόδια Αγγελοκάστρου προς το Αντίρριο και θα ανοίξουν τη Γέφυρα για 4 τουλάχιστον ώρες.
Αντίστοιχη αυτοκινητοπομπή θα ξεκινήσει από την Αχαΐα προς το Ρίο.
Σήμερα στο Αγγελόκαστρο θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο καθώς αναμένονται φορείς και σύλλογοι οι οποίοι έχουν ήδη ανακοινώσει τη στήριξή τους στον αγώνα των αγροτών, όπως το Εργατικό Κέντρο, Σωματείο ΙΚΑ , Σύλλογος TAXI.
Χθες το βράδυ ο πρόεδρος Σπ. Κοτοπούλης ανακοίνωσε τη συμμετοχή των μελισσοκόμων και άλλων συλλόγων στις κινητοποιήσεις. Αύριο, μετά το τέλος της κινητοποίησης στην Γέφυρα, θα υπάρξει συνεννόηση πανελλαδικά και αναμενεται κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.




