Οι διακοπές του ζεύγους Prada στην Ύδρα – Βόλτα στα σοκάκια του κοσμοπολίτικου νησιού

    Ημερομηνία:

    Στην Υδρα βρέθηκαν η Μιούτσια Πράντα μαζί με τον συζυγό της Πατρίτσιο Μπερτέλι πριν από λίγες ημέρες.

    Το διάσημο ζευγάρι του οίκου Prada σύμφωνα με το Astratv.gr τράβηξε τα βλέμματα περπατώντας στα σοκάκια του νησιού. Ντυμένοι απλά περπατώντας δίπλα δίπλα χάρηκαν το απόγευμα τους στο κοσμοπολίτικο νησί.

    Η σχεδιάστρια μόδας και ο σύζυγος της, συνδιεθύνων σύμβουλος της αυτοκρατορίας Prada, επέλεξαν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

    prada

    Η Μιούτσια Πράντα γεννήθηκε στο Μιλάνο στις 10 Μαΐου 1948. Η μητέρα της Λουίζα ήταν κόρη του ιδρυτή της εταιρείας Μάριο Πράντα και ο πατέρας της Λουίτζι Μπιάνκι, ασχολιόταν με τη ναυτιλία.

    Ο Πατρίτσιο Μπερτέλι γνώρισε τη Μιούτσια το 1977, την ίδια χρονιά που εκείνη και τα αδέρφια της Αλμπέρτο και Μαρίνα κληρονόμησαν την επιχείρηση. Ο Μπερτέλι, ο οποίος διατηρούσε μια εταιρεία πολυτελών δερμάτων, εντάχθηκε στην Prada ένα χρόνο αργότερα.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί δεν πρέπει να αφήνετε ποτέ ένα μπουκάλι νερό στο αυτοκίνητο – Ο «άγνωστος» κίνδυνος για κάθε οδηγό

    Ένα μπουκάλι νερού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στα περισσότερα αυτοκίνητα,...

    Πάτρα: Παλεύουν µε ελλείψεις στο 1ο και 2ο ειδικό δημοτικό σχολείο – Προβλήματα σε υποδομές και εξοπλισμό

    Τα δύο µεγαλύτερα Ειδικά Δηµοτικά Σχολεία της Πάτρας αντιµετωπίζουν...

    Πάτρα: Οι πλατφόρμες κρατούν άνω του 20% προμήθεια από τα καταστήματα εστίασης – Κέρδος ή βαρίδι το ντελίβερι;

    Τα καταστήµατα εστίασης στην Πάτρα βρίσκονται σε µια από...

    Μήνυμα σε Γερουλάνο με… γεύση Αχαΐας

    Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν δείχνει διατεθειµένος να ανεχτεί για...