Oι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” στην απεργία για τα Τέμπη

Ημερομηνία:

Το Σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” «Ο Ιπποκράτης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

Το Σωματείο μας συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή 28/2/2025, ημέρα που συμπληρώνονται 2 χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών.

Γινόμαστε όλων αυτών των Αθώων ψυχών η φωνή και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να αναδειχθούν τα αίτια και να αποδοθούν όλες οι ευθύνες, έτσι ώστε να μη ζήσουμε παρόμοιες τραγωδίες στο μέλλον.

Γι ΄αυτό απαιτούμε ασφάλεια στην εργασία , στις μεταφορές και σύγχρονες δημόσιες υποδομές σε όλους τους τομείς .

Εμείς οι Υγειονομικοί που διαχειριζόμαστε τον ανθρώπινο πόνο σε καθημερινή βάση, απαιτούμε δικαίωση στις 57 ψυχές που έφυγαν άδικα και σεβασμό στις οικογένειές τους.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Σπ. Ανδριόπουλος: Ο πατρινός ρέκορντμαν αναλαμβάνει διοικητής στο Καλλιμάρμαρο

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος ανακοίνωσε (στη διάρκεια...

Ο Τάκης Ζαχαράτος πρωταγωνιστεί στην «Δεσποινίς Μαργαρίτα» του Ρομπέρτο Ατάιντε που κάνει πρεμιέρα στο Πτι Παλαί

Ιδιαίτερα απαιτητικό και διαφορετικό το νέο θεατρικό εγχείρημα του...

Άννα Βίσση: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ η συναυλία στο ΟΑΚΑ- Τι ελέγχουν οι φορολογικές αρχές

Στο επίκεντρο φορολογικού ελέγχου από την ΑΑΔΕ βρίσκεται η...