Οι «μνηστήρες» των επτά δήμων της Ηλείας – Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ

    Ημερομηνία:

    Ανεβάζουν ταχύτητες, ανακοινώνοντας πρόσωπα τα οποία θα πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτιά τους, οι υποψήφιοι των επτά δήμων της Ηλείας που διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο το ερχόμενο φθινόπωρο.

    Η προσωπογραφία των διεκδικητών δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις, καθώς η πλειοψηφία συμμετέχει ενεργά στον δημόσιο πολιτικό και αυτοδιοικητικό λόγο. Υπάρχουν, βέβαια, εξαιρέσεις με την είσοδο νέων προσώπων ως επικεφαλής παρατάξεων που διεκδικούν την εκλογή τους στο αξίωμα του δημάρχου.

    Στον Δήμο Ηλιδας αναμετρώνται ο νυν δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης, ο πρώην Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο ομογενής Ανδρέας Παπαδάκος και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

    Στην «παγκόσμια πόλη», δηλαδή την Αρχαία Ολυμπία, «ξιφουλκούν» ο δήμαρχος Γιώργος Γεωργιόπουλος και ο δικηγόρος Αριστείδης Παναγιωτόπουλος.

    Ανανέωση «κοινωνικού συμβολαίου» επιδιώκει ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, έχοντας απέναντί του τον φαρμακοποιό Νεόφυτο Παπαδόπουλο και τον επιχειρηματία Βασίλη Τσιρίκο, ενώ λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα, στον Δήμο Πηνειού, θα μετρήσουν δυνάμεις ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος και ο πρώην δήμαρχος Αλέξης Καστρινός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΦΩΤΟ: Παρουσιάστηκε η ποιητική συλλογή του Γ. Αρκομάνη – Ποιος Πατρινός ήταν στο πάνελ

    Παρουσιάστηκε στην Αθήνα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ, η...

    Πάτρα: Εκανε “κόλπο” πατρινή βιβλιοπώλης για να…. γλιτώσει

    Θύμα κλοπής έπεσε σήμερα το πρωί ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου στην...

    Ποια είναι η ιδανική ώρα για σεξ που αυξάνει την πιθανότητα να πάρετε προαγωγή και αύξηση στον μισθό σας

    Η ιδανική ώρα για σεξ για εργασιακή επιτυχία Η σεξουαλική δραστηριότητα προσφέρει...

    Πάτρα: Μπήκαν σε διαμέρισμα στην Αγυιά

    Ελειπε από το σπίτι και όταν επέστρεψε... διαπίστωσε διάρρηξη...