Οι «μνηστήρες» των επτά δήμων της Ηλείας – Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ

    Ημερομηνία:

    Ανεβάζουν ταχύτητες, ανακοινώνοντας πρόσωπα τα οποία θα πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτιά τους, οι υποψήφιοι των επτά δήμων της Ηλείας που διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο το ερχόμενο φθινόπωρο.

    Η προσωπογραφία των διεκδικητών δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις, καθώς η πλειοψηφία συμμετέχει ενεργά στον δημόσιο πολιτικό και αυτοδιοικητικό λόγο. Υπάρχουν, βέβαια, εξαιρέσεις με την είσοδο νέων προσώπων ως επικεφαλής παρατάξεων που διεκδικούν την εκλογή τους στο αξίωμα του δημάρχου.

    Στον Δήμο Ηλιδας αναμετρώνται ο νυν δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης, ο πρώην Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο ομογενής Ανδρέας Παπαδάκος και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

    Στην «παγκόσμια πόλη», δηλαδή την Αρχαία Ολυμπία, «ξιφουλκούν» ο δήμαρχος Γιώργος Γεωργιόπουλος και ο δικηγόρος Αριστείδης Παναγιωτόπουλος.

    Ανανέωση «κοινωνικού συμβολαίου» επιδιώκει ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, έχοντας απέναντί του τον φαρμακοποιό Νεόφυτο Παπαδόπουλο και τον επιχειρηματία Βασίλη Τσιρίκο, ενώ λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα, στον Δήμο Πηνειού, θα μετρήσουν δυνάμεις ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος και ο πρώην δήμαρχος Αλέξης Καστρινός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    O Βασιλιάς των junk bonds: Δέκα ζωές σε μία για τον άνθρωπο που ενέπνευσε τον απόλυτο «κακό» της Wall Street

    21 Νοεμβρίου 1990  Ο Michael Milken καταδικάζεται σε 10 χρόνια...

    Πώς η VW έσωσε το μπλε βανάκι που «επέζησε» από τις φωτιές στο Μαλιμπού

    Ηταν μια φωτογραφία που έκανε το γύρο του κόσμου...

    Καλαμάτα: Η Μαρία Κάλλας έγινε το πρόσωπο της πόλης χάρη σε έναν Πατρινό – φωτό

    Οποιος διασχίσει την οδό Αριστομένους στο κέντρο της Καλαμάτας, το...

    Πάνω από 250.000 αδέσποτα γατάκια συνυπάρχουν με τους κατοίκους της σύγχρονης Κωνσταντινούπολης

    Στην Κωνσταντινούπολη των 15 εκατομμυρίων κατοίκων ανάμεσα στα δρομάκια, τα τζαμιά,...