Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την ένταξη πολιτών στη ρύθμιση οφειλών στους Δήμους μέχρι 72 δόσεις – Αναβίωση της ρύθμισης των 100 δόσεων

    Ημερομηνία:

    Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών συμπεριλήφθηκαν διατάξεις στον ν. 5036/2023 του Υπουργείου Οικονομικών με τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα ρύθμισης οφειλών πολιτών προς Δήμους σε έως και 72 δόσεις ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα αναβίωσης παλαιότερων ρυθμίσεων οφειλών σε έως και εκατό (100) δόσεις.

    Με την εν λόγω ρύθμιση, η Κυβέρνηση θωρακίζει περαιτέρω τους πολίτες στην αντιμετώπιση των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης και του αυξημένου πληθωρισμού, παρέχοντας τους μία δέσμη ευνοϊκών ρυθμίσεων που διευκολύνουν τη διευθέτηση των οφειλών τους προς τους Δήμους. 

    GLEARNET

    Ταυτόχρονα, εξυπηρετείται η εισπραξιμότητα των Ο.Τ.Α. η οποία με τη σειρά της βελτιώνει τη ρευστότητα και την ταμειακή τους κατάσταση ενισχύοντας επιπλέον τη βιωσιμότητα τους. 

    Φλίγκος

    Οι οφειλέτες που επιθυμούν να κάνουν χρήση των παραπάνω ευνοϊκών ρυθμίσεων οφείλουν να  υποβάλουν αίτηση προς τον οικείο Δήμο έως τις 30 Ιουνίου 2023 µέσω του διαδικτυακού τόπου του Δήµου ή µέσω ηλεκτρονικού ταχυδροµείου ή µέσω ειδικής εφαρµογής του αρµοδίου Δήµου ή της Κεντρικής Ένωσης Δήµων Ελλάδος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...