Οι Πανθέοι: Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα υποδυθεί τον «Ανδρέα Πανθέο» στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

    Ημερομηνία:

    Ο γιατρός που πηγαίνει κόντρα στην οικογένειά του και παντρεύεται μια γυναίκα πολύ νεότερή του, τη Μάρμω. Ένας από τους γιους του πατριάρχη της οικογένειας, του Βλάση Πανθέου. Διακεκριμένος γιατρός και διευθυντής κλινικής. Σοβαρός, έξυπνος, μορφωμένος και ορκισμένος εργένης μέχρι να γνωρίσει τη Μάρμω. Τότε θα αλλάξουν όλα!

    Ο Ανδρέας Πανθέος, τον οποίο υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», μας συστήνεται.

    «Ο κόσμος βλέπει σ’ εμένα έναν γοητευτικό, ακέραιο χαρακτήρα. Έναν bon viveur, με πολλές κατακτήσεις στο παρελθόν. Θα έλεγα πως είμαι ένα ορκισμένο γεροντοπαλίκαρο, μέχρι που, αναπάντεχα, θα γνωρίσω τη Μάρμω. Θα την ερωτευθώ παράφορα και στη ζωή μου θα έρθουν τα πάνω- κάτω. Θα συγκρουστώ με τον πατέρα μου και όλη την οικογένειά μου, αλλά παρά τις αντιρρήσεις τους, θα την παντρευτώ. Όταν καταλάβω ότι εκείνη με απατά με τον αγαπημένο μου ανιψιό, τον Κίτσο, θα υπομείνω σιωπηλά και με αξιοπρέπεια την ταπείνωση και το προσωπικό μου μαρτύριο. Είμαι αφοσιωμένος ολόψυχα στη Μάρμω, και θα βρίσκω πάντα την ψυχική δύναμη να παραμένω γενναιόδωρος και αξιοπρεπής ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της σχέσης μας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Ποιοι δικαιούνται έκπτωση φόρου έως 2.200 ευρώ – Τι θα ισχύσει για το «φορομπόνους» έως 3.200 ευρώ

    Παρόλο που το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν ξανά διάφορα σενάρια...

    Πάτρα: “Εφυγε” στα 62 η Θεοδώρα Καπερώνη

    ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας ΘΕΟΔΩΡΑ ΙΩΑΝ. ΚΑΠΕΡΩΝΗ (ΕΤΩΝ 62) Θανούσα κηδεύουμε τη Δευτέρα...

    Πεζόδρομος Ηφαίστου: Κατά τα άλλα… έβαλαν κίτρινη διαγράμμιση – φωτό για γέλια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b5%ce%b6%cf%8c%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b7%cf%86%ce%b1%ce%af%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b1-%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b1-%ce%ad%ce%b2%ce%b1/