Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην εκπομπή «Στο κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά

    Ημερομηνία:

    Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023, στις 22:00, η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στο κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά φιλοξενεί τους πρωταγωνιστές της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια».

    Σε μια ειδική εκπομπή, το «Αντωνοπουλαίικο σόι», η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Μελέτης Ηλίας, ο Βαγγέλης Δαούσης, ο Δημήτρης Σέρφας, η Εριφύλη Κιτζόγλου και οΔημήτρης Καπουράνης, συζητούν με τον Γιώργο Κουβαρά για τα «Καλύτερά μας χρόνια».

    Οι πρωταγωνιστές της συναρπαστικής σειράς μάς  αποκαλύπτουν πώς βιώνουν μέσα από τους χαρακτήρες που υποδύονται τη νεότερη Ιστορία της Ελλάδας, μας μιλούν για το κεντρικό θέμα της σειράς που είναι η έννοια της οικογένειας και της γειτονιάς, και μας δίνουν μια γεύση για τα επόμενα επεισόδια, που θα μας μεταφέρουν στη δεκαετία του ’80, με τη λακ, τις παγιέτες, τις βάτες, την ντίσκο, την περμανάντ και όλα τα στοιχεία που συνθέτουν την πιο αμφιλεγόμενη εποχή.

    Με χιούμορ αλλά και συγκίνηση, μας μεταφέρουν στα παρασκήνια της σειράς της ΕΡΤ1 που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές.

    Παρουσίαση: Γιώργος Κουβαράς
    Αρχισυνταξία: Γιώργος Κουβαράς, Κατερίνα Δούκα
    Σκηνοθεσία: Μαρία Ανδρεαδέλλη
    Δ/νση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης
    Δ/νση παραγωγής: Ευτυχία Μελέτη

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Patras IQ 2026: Εγκαινιάζεται την Παρασκευή παρουσία του Χρίστου Δήμα

    Με αφορμή την έναρξη της 9ης Έκθεσης Καινοτομίας και Μεταφοράς...

    ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν τρέφω αισθήματα μίσους για τους κατηγορούμενους που με χτύπησαν

    Εγραψε ο συνδικαλιστής Δημήτρης Καραγεωργόπουλος: Σήμερα, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πάτρας,...

    H δήλωση της μάνας του βρέφους από τη Ζάκυνθο – Ξέφυγε τον κίνδυνο

    «Ζει από θαύμα» λέει η μητέρα του, του πέντε μηνών...

    Πάτρα: Το Επιμελητήριο Αχαΐας χαιρετίζει την επαναλειτουργία του ΚΕΤΧ ως ΚΕΝ

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας χαιρετίζει την επαναλειτουργία του ΚΕΤΧ, ως...