Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο – «Σε λίγο θα τρέξω στον Μαραθώνιο»

    Ημερομηνία:

    Στην οικία του βρίσκεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα οΑνδρέας Μικρούτσικος. Ο δημοφιλής παρουσιαστής νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες στον Ευαγγελισμό και πήρε εξιτήριο την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου.

    Τώρα ξεκουράζεται και χαλαρώνει στον προσωπικό του χώρο, έχοντας δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

    Το πρωί της Παρασκευής (5/11) μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την κατάσταση της υγείας του, ενώ έκανε λόγο και για  την τηλεοπτική του επιστροφή.

    «Είμαι σπίτι. Είμαι τρεις μέρες σπίτι. Κάθε μέρα είμαι καλύτερα. Σε λίγο θα τρέξω στους τοπικούς αγώνες της περιοχής και λίγο ακόμα και θα τρέξω και στον Μαραθώνιο. Οι γιατροί με άφησαν να φύγω, αφού με πέρασαν από σαράντα κόσκινα και όταν όλα ήταν πεντακάθαρα. Κανονίζουμε την επιστροφή στην εκπομπή με τον Θέμη», υποστήριξε.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 7 βραδινές συνήθειες των ανθρώπων που δεν έχουν αυτοπειθαρχία και κίνητρο

    Οι περισσότεροι θεωρούμε το ξεκίνημα της ημέρας ως το...

    Ντοματόσουπα με κριθαράκι και φακές: Μια συνταγή από την cucina povera

    Την αξία, τη θρεπτικότητα και τις μεσογειακές ρίζες της cucina povera, έφερε ξανά...
    Best Shop