Οι “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” απειλούν τον δήμαρχος Κιλκίς

    Ημερομηνία:

    Απειλές από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» δέχθηκε και ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, με έγγραφο το οποίο έφτασε στο δήμο.

    Συγκεκριμένα στις αρχές Δεκεμβρίου οι «Θεματοφύλακες» έστειλαν δήλωση έκτασης 30 σελίδων στον κ. Κυριακίδη και επικαλούμενοι άρθρα του Συντάγματος, με τα οποία καλούσαν τον ίδιο και άλλους τοπικούς φορείς να απόσχουν από πράξεις, που υποτίθεται ότι παραβιάζουν το Σύνταγμα και τον απείλησαν πως θα λάβουν το νόμο στα χέρια τους.

    Η απάντηση του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη

    «Ο δήμαρχος δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται», δήλωσε στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, αναφορικά με έγγραφο που εστάλη στο δημαρχείο από τους αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

    Όπως ανέφερε ο κ. Κυριακίδης, στα μέσα Δεκεμβρίου εστάλη επιστολή στο δημαρχείο που περιλάμβανε απειλές όχι μόνο προς τον ίδιο, αλλά και προς τοπικούς φορείς, δημοσιογράφους κ.ά., με το οποίο τους καλούν να απόσχουν από πράξεις, που υποτίθεται ότι παραβιάζουν το Σύνταγμα και απειλούν πως θα λάβουν το νόμο στα χέρια τους. Το ίδιο έγγραφο κοινοποιήθηκε επίσης στην εισαγγελία και το αστυνομικό τμήμα.

    Ο κ. Κυριακίδης, με τη σειρά του, απέστειλε αναφορά για το περιστατικό στον εισαγγελέα και την αστυνομία ώστε να επιληφθούν επί των απειλών.

    «Υπάρχουν νόμοι και διατάξεις στο Σύνταγμα που πρέπει όλοι να υπακούμε. Θα επιληφθούν οι αρμόδιοι και οι δικαστικές αρχές», συμπλήρωσε ο δήμαρχος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας: Συνάντηση για τα ζητήματα των τρίτεκνων οικογενειών στη Δυτική Ελλάδα

    Συνάντηση με αντικείμενο τα ζητήματα που αφορούν τις τρίτεκνες...

    Παγκόσμιο υγρού στίβου: Ο Απόστολος Χρήστου πήρε την 8η θέση στον τελικό των 100μ ύπτιο

    Στην έκτη του παρουσία σε τελικό στην έβδομη συμμετοχή του σε παγκόσμιο...

    Ο Φωκίων Ζαΐμης « αρωγός» στην προσπάθεια ανάπτυξης της Αεροπορίας και Αεροναυπηγικής

    «Η Δυτική Ελλάδα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο πεδίο...

    ΠΑΤΡΑ: Καμίνι χωρίς δένδρα η Πλατεία Γεωργίου

    Καμίνι που «βράζει» είναι η πλατεία Γεωργίου τις μεσημεριανές...