Οικογενειακή τραγωδία: Δύο αδέλφια «έφυγαν» με διαφορά λίγων ωρών!

    Ημερομηνία:

    Συγκλονίζει η ιστορία δύο αδερφών από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης που εξέπνευσαν με λίγες ώρες διαφορά. Τα αδέρφια 32 και 38 ετών μεγάλωσαν μαζί ενωμένα σαν γροθιά αφού είχαν χάσει τη μητέρα τους σε μικρή ηλικία.

    «Πολύ αγαπημένα ήταν, πάρα πολύ, δεν υπάρχουν λόγια. Ο μικρός ήταν ένα παιδί που πρόσεχε και τον αδερφό του και τον πατέρα του», λέει θείος των δύο ανδρών, Βασίλης Σαχπαζίδης.

    Το χρονικό

    Η ιστορία των δύο αδερφών συγκλονίζει. Ο Θοδωρής από τη Θέρμη είχε τραυματιστεί σοβαρά από ένα τροχαίο ατύχημα και βρέθηκε για αρκετές μέρες σε κέντρο αποκατάστασης.

    «Χτύπησε από δεξιά τα πλευρά του, το δεξί το πόδι του. Τον κρατήσανε στο “Γεννηματάς” 10 μέρες, έκανε εγχείρηση, βάλανε σίδερα και 8 του μηνός τον πήγανε στην “Αρμονία”», λέει ο θείος της οικογένειας.

    Μία μέρα χτύπησε το τηλέφωνο του μικρού του αδελφού. Ο γιατρός από το κέντρο αποκατάστασης του ζήτησε να βρεθούν από κοντά γιατί η υγεία του αδελφού του έδειξε σημάδια επιδείνωσης.

    «Πήραν τον αδελφό του, του λένε “δεν είναι καλά, έλα από εδώ”. Πήγε από εκεί, του λένε πέθανε», είπε.

    Και εκεί αρχίζει η οικογενειακή τραγωδία. Η ληξιαρχική πράξη θανάτου του 38χρονου Θοδωρή γράφει ως αιτία θανάτου πνευμονική εμβολή και ώρα 14:15.

    Ο 32χρονος αδελφός του, στο άκουσμα του θανάτου δεν άντεξε. Έξι ώρες αργότερα, στις 20:12 έφυγε από τη ζωή από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

    «Με τους φίλους του ήτανε, λέει δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι και έτσι όπως έπεσε… Μας είπανε ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού».

    Ο πόνος παραμένει αβάσταχτος για τον πατέρα που μέσα σε έξι ώρες, έχασε και τα δύο παιδιά του.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Σία Αναγνωστοπούλου συγχαίρει την γερμανική Αριστερά

    Σε ανάρτησή της η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς...

    Ερωτήματα της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτ. Ελλάδας σε αντιπεριφερειάρχες

    «Κτιριακά προβλήματα στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Ηλείας...

    Αλέξης Κούγιας: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση η υγεία του – Μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ

    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου νοσηλεύεται ο Αλέξης Κούγιας,...

    Άλις Βάιντελ της AfD: Ο παππούς της ναζί και η σύντροφός της από τη Σρι Λάνκα

    Η Άλις Βάιντελ σύμφωνα με το χθεσινό αποτέλεσμα των Γερμανικών...
    Best Shop