Όλα τα δημοτικά γήπεδα της Πάτρας, στα οποία γίνονται αγώνες, έχουν απινιδωτές

    Ημερομηνία:

    O Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετροπουλος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχνεΐκων, Γιάννης Παπαχρονόπουλος, παρέλαβαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο, τον απινιδωτή για το δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων. Παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Διαγόρας» Βραχνεΐκων, Κώστας Παπαδόπουλος.

    Την ερχόμενη Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Χαράλαμπος Μπονάνος, θα παραδώσουν στον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, άλλους τέσσερις απινιδωτές. Οι συγκεκριμένοι θα προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες στα δημοτικά γήπεδα.

    Φλίγκος

    Η Δημοτική Αρχή, από την πρώτη της θητεία, έχει στο επίκεντρο την διασφάλιση των καλύτερων δυνατών όρων, για την προστασία της υγείας και της ζωής αθλητών, προπονητών και φιλάθλων.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    O Μητσοτάκης επισκέφθηκε δικαιούχο του προγράμματος κατ’ οίκον παράδοσης Φαρμάκων Υψηλού Κόστους

    Επίσκεψη στο σπίτι του Γιάννη, ενός από τους χιλιάδες...

    Πάτρα: Απίστευτο το πώς η Αστυνομία αναγνώρισε ποια ήταν η απανθρακωμένη γυναίκα στην Παναγοπούλα

    Η διασταύρωση των στοιχείων της απανθρακωμένης σορού που εντοπίστηκε από...

    41 εκατ. ευρώ για 20 έργα αποκατάστασης μετά τις φωτιές σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία

    Στην υλοποίηση περίπου 20 έργων προϋπολογισμού 41 εκατ. ευρώ...

    Οι βουτιές της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

    Η γνωστή influencer φαίνεται να απολαμβάνει την κάθε μέρα του καλοκαιριού, συνδυάζοντας...