ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: Τι λένε οι γιατροί του Μητροπολίτη – Το σενάριο για την υγεία του… αν δεν είχε εμβολιαστεί

    Ημερομηνία:

    Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του (όχι του Νοσοκομείου) ο Μητροπολίτης βρέθηκε σε ένα υψηλό ιικό φορτίο. Κι έτσι κόλλησε. Δεν είχε κανένα σοβαρό σύμπτωμα, όμως οι γιατροί του, του συνέστησαν να μεταβεί στο Νοσοκομείο μια και ήταν επιρρεπής στις λοιμώξεις. Ομως αν δεν είχε εμβολιαστεί και με βάση το ιατρικό του ιστορικό θα αντιμετωπίζαμε πλέον μία πολύ δύσκολη κατάσταση”.

    Να θυμίσουμε ότι ο Σεβασμιώτατος έχει εδώ και καιρό εμβολιαστεί με AstraZeneca ενώ η ανακοινωση της 6ης ΥΠΕ ανέφερε τα εξής:

    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

    Το πρωί της Κυριακής εισήχθη εκτάκτως, στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας», με εμπύρετο σύμπτωμα που παρουσίασε, ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.

    Αμέσως διενεργήθηκαν οι απαραίτητοι εργαστηριακοί έλεγχοι προκειμένου να γίνει η τελική διάγνωση και να εκτιμηθεί λεπτομερώς η κατάσταση της υγείας του.

    Αρχικά υποβλήθηκε σε διαγνωστικό έλεγχο rapid test, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό.

    Ωστόσο οι θεράποντες ιατροί έκριναν σκόπιμο να διενεργηθεί και μοριακό τεστ το αποτέλεσμα του οποίου εκδόθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής και από το οποίο προέκυψε ότι ο Σεβασμιώτατος έχει προσβληθεί από κορονοϊό και άμεσα εκκίνησε η διαδικασία χορήγησης της κατάλληλης φαρμακευτικής αγωγής.

    Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες , ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος στα πλαίσια της άσκησης των καθηκόντων του, ήρθε σε επαφή με θετικό κρούσμα γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την μετάδοση του ιού.

    Ωστόσο είναι ευτυχές το γεγονός πως είναι πλήρως εμβολιασμένος και για αυτό το λόγο, σύμφωνα και με τον θεράποντα ιατρό του κ. Λεωνίδα Στέλλα, διανύει ήπιας μορφής πνευμονία, η οποία αντιμετωπίζεται πλήρως, δεν διατρέχει κίνδυνο και βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική και κλινική κατάσταση.

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών, ο Μητροπολίτης θα παραμείνει για νοσηλεία στην Κλινική Covid του «Αγίου Ανδρέα» για λίγες μόνο ημέρες.

    Από την πρώτη στιγμή της εισαγωγής του στο Νοσοκομείο, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης επικοινώνησε με τον Σεβασμιώτατο, ενώ βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με την έμπειρη ομάδα των ιατρών που παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του.

     

    Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ για τα εμβόλια και τη νόσηση

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: Τι λένε οι γιατροί του Μητροπολίτη - Το σενάριο για την υγεία του... αν δεν είχε εμβολιαστεί

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Συλλυπητήρια στον Σωτήρη Παπανδρέου για τον πατέρα του από την ΕΣΗΕΠΗΝ

    Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου...

    Λήξη εκπαιδευτικού προγράμματος υποψηφίων αναδόχων γονέων από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

    Η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Περιφέρειας Δυτικής...

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας για τη συμφωνία ΕΕ – MERCOSUR

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις...

    Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η αντίδρασή του μετά τις δηλώσεις της κόρης του για σεξουαλική παρενόχληση από συνεργάτη του

    Την αντίδραση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μετά τις δηλώσεις της κόρης του, Μαρίας...