Ολίβια Νιούτον Τζον: Η τελευταία φωτογραφία με την κόρη της τρεις μέρες πριν από τον θάνατό της

    Ημερομηνία:

    Τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο της Ολίβια Νιούτον Τζον, η κόρη της Κλόι Λατάνζι ανέβασε μια φωτογραφία με την πολυαγαπημένη μητέρα της.

    “Τη λατρεύω αυτήν τη γυναίκα, η μητέρα μου, η καλύτερή μου φίλη” έγραψε η κόρη της στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου μαμά και κόρη ποζάρουν με φόντο ένα λιβάδι.

     

    Η Λατάνζι, που ήταν το μοναδικό παιδί της σταρ, τίμησε τη μητέρα της με μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram, μετά τον θάνατό της τη Δευτέρα το απόγευμα. “Τόση αγάπη έχει σταλεί σ’ εσένα γλυκό κορίτσι” έγραψε η 36χρονη κόρη της ηθοποιού.

     

    Η Λατάνζι, που έχει ακολουθήσει τα βήματα της μαμάς της ως τραγουδίστρια, μοιράστηκε τόσο παλιές όσο και πρόσφατες φωτογραφίες με τη μαμά της. Η πρώτη φωτογραφία απεικονίζει τη Λατάνζι μικρό κοριτσάκι να κρατά το κεφάλι της μαμάς της και να τη φιλά στα χείλη. Σε άλλη η Newton-John κρατά την κόρη της μωράκι στην παραλία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καμπανάκι κινδύνου για τις γυναίκες: Ο καρκίνος του μαστού “εκτοξεύεται” παγκοσμίως

    Περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια νέα περιστατικά καρκίνου του μαστού αναμένεται να καταγράφονται...

    Αχαϊα: Ερευνα για δύο συγγενείς υπαλλήλων που… «τα πήραν»!

    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ   Ολοκληρώθηκε η διενέργεια Ένορκης...

    Συντάξεις: Διπλάσιες οι συντάξεις του Δημοσίου – Χάσμα 630,17 ευρώ με τον ιδιωτικό τομέα

    Σχεδόν διπλάσιες είναι οι συντάξεις του Δημοσίου σε σύγκριση με τις...

    Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πέμπτη 5 Μαρτίου – Η ΠΝΟ κήρυξε 24ωρη απεργία

    Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την Πέμπτη (5/3)...