Ολλανδικό ενδιαφέρον για μη τουριστικούς προορισμούς

    Ημερομηνία:

    Το ενδιαφέρον των Ολλανδών επισκεπτών για μη τουριστικούς προορισμούς και εκτός υψηλής περιόδου ταξίδια σε περιοχές με θάλασσα διαπιστώθηκε κατά την παρουσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην τουριστική έκθεση «Vacantiebeurs» της Ουτρέχτης. Όπως γνωστοποίησε η Περιφέρεια, το ενδιαφέρον των Ολλανδών επισκεπτών επικεντρώθηκε ειδικότερα σε δραστηριότητες στη φύση, τη γαστρονομία, την ιστορία, τον πολιτισμό και τη θάλασσα.

    Στο πλαίσιο της έκθεσης τα στελέχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν b2b συναντήσεις με δημοσιογράφους και επαγγελματίες του τουρισμού με αυξημένο ενδιαφέρον για το φυσικό πλούτο της περιοχής. Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έγινε παρουσίαση των ποικίλων δραστηριοτήτων που έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει ο κάθε επισκέπτης της κεντρικής Μακεδονίας.

    Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος σημείωσε ότι «η ολλανδική αγορά ενδιαφέρεται για την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας» και ανέφερε ότι στόχος της Περιφέρειας είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έγινε 22 ετών – Η ανάρτηση που έκανε η Μις Κόσμος, δείτε φωτογραφίες

    Μία ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή για την Ειρήνη Σκλήβα,...

    Το μυστήριο για το ταξίδι (ή όχι) του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στην Κεφαλονιά

    Ένα μυστήριο φαίνεται ότι καλύπτει το φημολογούμενο ταξίδι του πρίγκιπα...

    ΠΑΤΡΑ: Ασφαλτοστρώθηκε χωματόδρομος στα Μποζαϊτικα – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο δημοσιογράφος Στάθης Κεραμιδάς: Μετά από πολλά χρόνια βρέθηκε...

    Ανδραβίδα: Μια high tech «φωλιά» για τα stealth F-35

    Θέμα χρόνου (μέσα στις επόμενες εβδομάδες) είναι η έναρξη...