«Olympia Forum VI»: Διάλογος για βιώσιμη ανάπτυξη

    Ημερομηνία:

    Από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου 2025, η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία στην Αρχαία Ολυμπία φιλοξενεί το «Olympia Forum VI», το εμβληματικό συνέδριο που αναδεικνύει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες για βιώσιμη ανάπτυξη των περιφερειών.

    Μεταξύ των ομιλητών ξεχωρίζουν η υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Σοφία Ζαχαράκη, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς και οι υφυπουργοί: Κώστας Κατσαφάδος (Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας), Άννα Ευθυμίου (Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης), Κωνσταντίνος Καραγκούνης (Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης), Ιωάννης Ανδριανός (Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων), Στέφανος Γκίκας (Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής), και Θανάσης Κοντογεώργης (Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό). Οι γενικοί γραμματείς, όπως ο Δημήτρης Σκάλκος (Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις και Εξωστρέφεια), ο Βασίλειος Σιαδήμας (Διαχείριση Τομεακών Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, Ταμείου Συνοχής και ΕΚΤ), ο Σάββας Χιονίδης (Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης, ΥΠΕΣ), ο Ευθύμιος Μπακογιάννης (Χωρικός Σχεδιασμός και Αστικό Περιβάλλον), η Αργυρώ Ζέρβα (Ενωσιακοί Πόροι και Υποδομές), ο Εμμανουήλ Γραφάκος (Συντονισμός Διαχείρισης Αποβλήτων, ΥΠΕΝ), ο Αναστάσιος Γαϊτάνης (Έρευνα και Καινοτομία, Υπουργείο Ανάπτυξης), ο Γιώργος Διδασκάλου (Υπουργείο Πολιτισμού) και η Παρασκευή Δραμαλιώτη (Συντονισμός, Προεδρία Κυβέρνησης), θα συμβάλουν σε μια ολοκληρωμένη συζήτηση για κρίσιμα ζητήματα ανάπτυξης.
    Στο επίκεντρο θα βρεθούν επίσης οι ομιλίες του Σωκράτη Φάμελλου, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, και του Δημήτρη Μάντζιου, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΑΛ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΑΔΕ: Στο «μικροσκόπιο» γάμοι, βαφτίσεις, catering – Τι αλλάζει μετά το Πάσχα – Όλες οι νέες πληροφορίες

    Αμέσως μετά το Πάσχα, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα...

    Τα ξενοδοχεία κατέθεσαν αγωγή κατά της Booking για παράνομες ρήτρες

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση Ξενοδόχων, εστιατορίων και καφέ, HOTREC κατέθεσε...

    HΠΑ: Κάμερες σε όλους τους πράκτορες υπόσχεται το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας για να αρθεί το shutdown

    «Πρέπει να ανοίξουμε την κυβέρνηση και ελπίζω ότι όλοι...

    ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ: Στην Καρόλου θα τελειώνουν οι παρελάσεις

    Μία μεγάλη αλλαγή προβλέπεται για τις δύο παρελάσεις του...