Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τεντόγλου και Καραλής παίζουν με τα μετάλλιά τους – «Αν τα ενώσετε δίνουν υπερδύναμη;»

    Ημερομηνία:

    Σε πελάγη ευτυχίας «πλέουν» ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής μετά την κατάκτηση των μεταλλίων τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

    Οι δύο Ολυμπιονίκες είναι κολλητοί φίλοι, καθώς και συγκάτοικοι στο Ολυμπιακό χωριό. Το βράδυ της Τετάρτης, ο Τεντόγλου και ο Καραλής βρήκαν την ευκαιρία να «παίξουν» με τα μετάλλιά τους μετά την απονομή στον χρυσό Ολυμπιονίκη του μήκους.

    Στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, φαίνονται οι δύο κολλητοί να ποζάρουν με κάθε πιθανό τρόπο. Όπως ήταν λογικό τα σχόλια έπεσαν βροχή κάτω από το ποστ.

    «Αν τα ενώσετε δίνουν υπερδύναμη;», «Είστε τυπάρες!!!Συγχαρητήρια και στους δύο», «Τυφλωθήκαμε», «Εμβληματικό δίδυμο» και «Είστε αστέρια και τα καλύτερα παραδείγματα για τα παιδιά μας» είναι μερικά μόνο από τα εκατοντάδες σχόλια.

    Δείτε την ανάρτηση του Εμμανουήλ Καραλή:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ: Εγκαίνια Μουσείου – Βιβλιοθήκης

    Στο πλαίσιο των Πρωτοκλητείων διοργανώνεται σήμερα Δευτέρα, σύναξις Κατηχητών...

    Πάτρα: Συνεδριάζει σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο

    Με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την πρώτη φάση...

    ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ: Αρνείται κατηγορηματικά τον βιασμό ο 16χρονος

    Το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί θα περάσει...

    Αχαΐα: “Άσπρισε” ο Χελμός

    Άσπρισε ο Χελμός την Κυριακή, όχι τίποτα υπερβολικό αλλά...