Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός μεταλλίων η Άννα Κορακάκη – 6η στον τελικό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι

    Ημερομηνία:

    Την έκτη θέση στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών κατέλαβε η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η δύο φορές Ελληνίδα Ολυμπιονίκης με 157.4 βαθμούς δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Το μεγάλο όνειρο για την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν πραγματοποιήθηκε για την Αννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παρά το γεγονός ότι μπήκε στον τελικό με πολύ μεγάλη άνεση, στο ξεκίνημα του τελικού δεν τα πήγε καλά.

    Έμεινε πίσω στις 10 πρώτες βολές και παρά τη συγκλονιστική της προσπάθεια δεν κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο της.

    Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Βιταλίνα Μπατσαράσκινα (Ρωσία) με 240.03, μια επίδοση που αποτελεί νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Το ασημένιο μετάλλιο φόρεσε στο στήθος η Αντοανέτα Κοσταντίνοβα (Βουλγαρία), ενώ η Ρανσίν Γιανγκ (Κίνα), που είχε κάνει στον προκριματικό γύρο Ολυμπιακό ρεκόρ κατέλαβε την τρίτη θέση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φακές γιαχνί με πατάτες και καρότα

    Υλικά 250γρ. φακές 2 δαφνόφυλλα 60ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ...

    Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ξέσπασε ξανά κατά του Τραμπ – «Είναι παγκόσμια απειλή, αυταρχικός και φασίστας»

    Νέα επίθεση κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξαπέλυσε...

    Στο Μεσολόγγι έρχεται ο αυθεντικός πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»

    O αυθεντικός πίνακας του Ευγένιου Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα...