Ολυμπιακός: Θα κινηθεί νομικά κατά του 21χρονου που πέταξε την κροτίδα στο ντέρμπι

    Ημερομηνία:

    Εν αναμονή της απόφασης για την έφεση που έκανε ο Ολυμπιακός, βρέθηκε ο οπαδός που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα λόγω του τραυματισμού του Χουάνκαρ.

    Οι ερυθρόλυεκοι, που όπως παραδέχθηκε και η ΕΛ.ΑΣ μέσω της επίσημης ανακοίνωσης της βοήθησε στον εντοπισμό του δράστη, δεν πρόκειται να περιμένει τις όποιες ποινές του επιβληθούν από τη δικαιοσύνη, αλλά ετοιμάζει τις δικές του κινήσεις προκειμένου να στραφεί νομικά εναντίον του.

    Υπενθυμίζουμε πως η ρίψη της κροτίδας προκάλεσε τη διακοπή τοπυ αγώνα με την αρχική απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης να κατακυρώνει το ματς υπέρ του ΠΑΟ, να αφαιρεί από τον Ολυμπιακό έναν βαθμό και να τον τιμωρεί με 2 αγωνιστικές αποκλεισμό της έδρας του και 38.000 ευρώ πρόστιμο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σπυρίδων Τσιρώνης: Οι Ρομά είναι πάνω από το νόμο και χαίρουν ευνοϊκής μεταχείρισης

    Σε σημείο, όπου συνήθως τίθενται προς καύση καλώδια, είχε...

    Α΄ΕΛΜΕ: «Στην Αχαΐα υπάρχουν 48 κενά στη γενική εκπαίδευση και 43 στην ειδική εκπαίδευση»

    Δύο μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, τα...

    Προπηλακισμός Παναγιώτη Ρηγόπουλου: Ετοιμη η δικογραφία – Εξι αδικήματα – Ποιοι θα καθίσουν στο εδώλιο

    Λεπτομερέστατη είναι η περιγραφή των σοβαρών επεισοδίων έξω από...

    ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Ο Θεοδόσης Γεωργακόπουλος με τον Μάκη Κατσιγιάννη

    Στο πλευρό του Μάκη Κατσιγιάννη, για τις εκλογές στη ΔΕΕΠ ΝΔ...