Όλυμπος: Αγνοείται οδηγός canyoning που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

    Ημερομηνία:

    Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση αναζήτησης οδηγού canyoning στον Όλυμπο, ο οποίος παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στο ρέμα Ορλιά, στο Λιτόχωρο.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes, οι πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για έναν οδηγό canyoning, ο οποίος ηγείτο ομάδας, η οποία έκανε δραστηριότητες στην περιοχή. Οι μαρτυρίες των υπολοίπων μελών της ομάδας, αναφέρουν πως ο οδηγός παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά σε σημείο του ρέματος Ορλιά.

    Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την υπηκοότητα ή την ηλικία του οδηγού και των ατόμων που συμμετείχαν στη δραστηριότητα.

    Σύμφωνα με ενημέρωση από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, έχει ξεκινήσει ήδη κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του, ενώ στη «μάχη» της έρευνας, έχουν ριχτεί και εθελοντές διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τρίζει ο θεσμός της Eurovision: Αποχωρεί και πέμτπη χώρα από τον μουσικό διαγωνισμό της Βιέννης

    Τις τελευταίες ώρες πριν από την επίσημη λήξη της...

    Πιο δυνατές Belh@rra με drones ελικόπτερα

    Με τις ημέρες να μετρούν αντίστροφα μέχρι τις 18...

    Συναγερμός για το σπέρμα δωρητή με το «γονίδιο του καρκίνου» – Το έχουν λάβει επτά κλινικές στη χώρα μας

    Τουλάχιστον επτά κλινικές στην Ελλάδα έχουν λάβει σπέρμα από Δανό δότη, ο...

    Ανυποχώρητοι οι αγρότες σε όλη τη χώρα – Πού υπάρχουν μπλόκα, ποια σημεία ενισχύονται

    Στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε πολλά σημεία της...