Ομιλία Α. Χριστόπουλου και δωρεάν σπιρομετρήσεις σε εκδήλωση του «ΑγκαλιάΖΩ»

    Ημερομηνία:

    Την Τετάρτη 10 Απριλίου μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας, παρευρέθησαν στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας με στόχο την ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα.

    Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Ειδικός Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος Αντώνιος Χριστόπουλος, ο οποίος τόνισε τη σημασία της πρόληψης και του προσυμπτωματικού ελέγχου της νόσου. Ανέλυσε, επίσης, τους κινδύνους και τις αρνητικές συνέπειες του καπνίσματος στην υγεία μας. Στο τέλος της ομιλίας του, πραγματοποίησε δωρεάν σπιρομέτρηση στους εκπαιδευόμενους και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν.
    To Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί από καρδιάς τον κ. Χριστόπουλο που πάντα βρίσκεται στο πλευρό τους, όπως επίσης τους εκπαιδευτικούς και τους εκπαιδευόμενους του ΣΔΕ Πάτρας για την θερμή υποδοχή, την Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Άννα Μαστοράκου και την εκπρόσωπο του Πανελλαδικού Σωματείου Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” Μαρία Μανουσάκη που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

    Φλίγκος
    ICECAP

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνταγή για Berry Buckle: Ζουμερό κέικ με κόκκινα φρούτα

    Φράουλες, βατόμουρα, μύρτιλα, σμέουρα. Όποιο προτιμάτε ή και ένα συνδυασμό αυτών των...

    ΠΑΤΡΑ: Τον Ιούνιο η δίκη της γυναίκας που είχε συλληφθεί για υπεξαίρεση που είχε κάνει… το 2000

    Ήταν 31 Μαρτίου του 2025 όταν μία γυναίκα, ηλικίας...

    «Mad video music awards 2025»: Έρχονται την Δευτέρα 16 Ιουνίου στο γήπεδο Tae Kwon Do

    Ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας έρχεται κάθε...