Όμιλος Πατρινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών: Μία έκθεση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

    Ημερομηνία:

    Μία έκθεση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή παρουσιάζουν τα μέλη του Ομίλου Πατρινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών.

    Η έκθεση ανοίγει τις πόρτες της σήμερα Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα και θα διαρκέσει έως τις 5 Απριλίου στην Αγορά Αργύρη.

    Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος Δρ. Νίκος Καθρέπτας, ομότιμος καθηγητής ΑΕΙ και θα παρουσιαστεί η οπτικοακουστική εργασία με θέμα «Μικρασιάτες συγγραφείς και ποιητές» από την αντιπρόεδρο Δρ. Ευαγ. Τσιμπρή, ιατρό νευρολόγο και ζωγράφο.

    Η έκθεση που τελεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νησιά Φερόε: Η εμπειρία στον παράδεισο του μαγικού Βορρά

    Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που «Τα Νησιά...

    Έπεσε λάδι στα ρούχα σου; 7 βήματα για να αφαιρέσεις τον λεκέ μια για πάντα

    Και εκεί που τρως ωραία και καλά ξαφνικά τσουπ,...

    Πώς να γίνετε πιο τυχεροί σε 8 βήματα

    Δείτε 8 δοκιμασμένες μεθόδους που, αν υιοθετηθούν, αυξάνουν την...

    Σχέσεις: Το συμβόλαιο που επιτρέπει την απιστία

    Μια νέα αντίληψη υποστηρίζει ότι τη θέση ενός παθιασμένου,...