Ομοφοβική επίθεση Λατινοπούλου σε Καπουτζίδη: Θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες

    Ημερομηνία:

    Νέα ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου που θέλει να προκαλεί με κάθε τρόπο, αυτή τη φορά τα έβαλε με τον Καπουτζίδη.

    “Όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μόνος και κρυμμένος” είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος γι’ άλλη μια φορά μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του με στόχο να βοηθήσει και άλλα άτομα που έχουν βρεθεί στη θέση του.

    Τα λεγόμενα όμως του Γιώργου Καπουτζίδη ο οποίος στην ίδια συνέντευξη υπογράμμισε πως είναι αρνητικός στο να αναλάβει να μεγαλώσει μόνος του ένα παιδί. “Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη, την οποία νιώθω ότι δεν έχω τη δύναμη να αναλάβω μόνος μου, θα ήθελα να την μοιραστώ” είπε χαρακτηριστικά ο δημιουργός.

    Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά την ανάρτηση για τη Δανάη Μπάρκα έβαλε στο στόχαστρό της τον Γιώργο Καπουτζίδη τον οποίο φρόντισε να ειρωνευτεί σχετικά με την τοποθέτησή του για τα παιδιά. Αφού αναδημοσίευσε τον παραφραστικό τίτλο ενός δημοσιεύματος σε instastory στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε με έξτρα δόση ειρωνείας ότι “θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική”.

    Μάλιστα φρόντισε να αναδημοσιεύσει και όλα τα θετικά σχόλια που έλαβε από διαδικτυακούς της φίλους.

    latinopoulou

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παντρεύτηκαν ο Απόστολος Λύτρας και η Θεοδώρα Παπαδοπούλου – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

    Παντρεύτηκαν σήμερα ο Απόστολος Λύτρας και η Θεοδώρα Παπαδοπούλου σε στενό οικογενειακό και...

    «Μου είχε πει ότι θα με πονέσει με τον χειρότερο τρόπο» – Η αποκάλυψη της μητέρας του Παναγιωτάκη για την Ειρήνη Μουρτζούκου

    Με την υπόθεση των νεκρών παιδιών σε Πάτρα και Αμαλιάδα ασχολείται...

    Εγκληματική οργάνωση από 14 τελωνειακούς στο Μαυρομμάτι Θεσπρωτίας- Εκαναν ελέγχους μόνο σε όσους δεν πλήρωναν: Από 5- 200 ευρώ η ταρίφα

    Αντιμέτωποι με κατηγορίες για παθητική δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση, κατ’...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Απολογείται σήμερα για την επίθεση με το ψαλίδι

    Τη βαρύτατη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας καλείται να αντιμετωπίσει...